Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosalinda

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önök mit gondolnak? - szegezte nekünk a kérdést Máté, amire mi saját kútfőből vállvonogatással meg zavart hümmögéssel tudtunk volna csak válaszolni, de szerencsére volt hova fordulnunk. Kedves Homár, A következő remek, szervizelésről, ügyfélkapcsolatról és személyes adatokról szóló példázattal…..
A minap fellapoztam régóta a fiókban kallódó csonka irományomat, és nagyon megtetszett az évekkel ezelőtti stílusom. Arra gondoltam, jó lenne folytatni, kár, hogy a karakterek azóta felszívódtak a fejemből. De a történeteim fantasztikus vázai még mindig megvannak az emlékeimben. Aztán eszembe…..
~ El Supremo-Style ~ WANTED! 2017.01.22 11:02:03
Ha valaki valahol valamikor felismeri/megismeri a portál készítőjét, az írjon nekem! Szeretnék ugyanis "állást ajánlani" (tagnak, azaz segédszerkesztőnek) felvenni őt! Sajnos címet, nevet nem adott meg, így nem tudom személyesen megkeresni. :( http://smithysupremo.gportal.hu..
Először is pár szóban üdvözölnék mindenkit (a Főnök és a Kékszemű nevében is)!Olyan jó, hogy két év alatt sem mentek ki a fejemből! És nektek? El kell hogy mondjam, ez nem is "igazi" blog lesz. Inkább egy interaktív oldal, ahol mindenki szórakozhat, írhat, alkothat, ismerkedhet, kérdezhet, meg…..