Regisztráció Blogot indítok
Adatok
advocate

20 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt tanítani kéne. (Nagyobb és magyar nyelvű ábra itt)..
Évről évre kevesebb ajándékot kapunk, de ez nem baj. Sőt. Kifejezetten örülünk annak, ha egy cég reklámtoll és póló helyett jótékonykodik. Mi is azt tesszük. Ahogy 2006-óta minden évben, idén is elárverezzük az összes szerkesztőségünkhöz érkezett ajándékot. Január…..
Advocacy Kínzó kérdés 2008.12.22 10:26:00
       A digitális pr-ről szóló Kreatív PR Profil vajon miért csak printben jelent meg?..
A bejegyzés hosszabb változata a Kreatív PR Profil című kiadványában jelent meg.Ma a fogyasztók közvetlenül vesznek részt a marketing folyamatban, hiszen a híreket, információkat és javaslatokat már nem intézményesített forrásokból, hanem leginkább egymástól szerzik meg. Az…..
Advocacy Azt kapod, amit támogatsz 2008.12.01 07:01:00
Sokszor van szó arról, hogy miért fontos a vállalatoknak figyelniük arra, ki szereti azt, amit csinálnak, és ki utálja szívből. De néha a másik - a fogyasztói - oldalnak is fel kell hívni a figyelmét arra, hogy már nem kell passzivitásban maradnia.Seth Godin írja: "Ebben a…..
Advocacy Muszáj elmesélned 2008.11.26 12:13:00
Az osztrák Northland Pro olyan ötlettel állt elő, ami több szempontból is kiváló advocacy gerjesztésére.Az outdoor felszereléseket forgalmazó cég ugyanis óriásplakátjaira ingyen elvihető sapkákat, sálakat, kesztyűket, miegymást aggatott - és az "árukészletet"…..
A címet Paul McCartney-tól vettem, aki John Lennon novelláskötetéhez írt előszavában jelentette ki: nem kell, hogy a szövegnek értelme legyen, elég, ha szórakoztató.A viccek - még az értelmetlen faviccek is - gyorsabban terjednek, mint a tudományos eszmefuttatások. A történetek…..
Még régen, amikor munkát kerestem, gyakran ütköztem abba a problémába, hogy a különböző kommunikációs ügynökségek a leglehetetlenebb és legnehezebben megközelíthető budai helyszíneken tanyáznak. Eleinte még próbálkoztam, konkrétan két ilyen furcsa növénynevű, kanyargós…..
Advocacy Befolyásos blogok 2008.11.17 06:59:00
   A közösségimédia-elemzéssel foglalkozó BuzzLogic nemrég reprezentatív mintán több mint 2000 online fogyasztó bevonásával készített kutatást arról, hogyan hatnak a blogok a vásárlási döntésekre.Amellett, hogy a blogok népszerűsége ugrásszerűen megnőtt…..
Advocacy Így is lehet csinálni 2008.11.11 15:14:00
A héten jelent meg egy szakácskönyv. Ez önmagában még nem különösebben érdekes a mi szempontunkból, azonban a könyvet az ismert gasztroblogger, a Fűszer és Lélek szerzője, Fűszeres Eszter írta. A Fűszer és Lélek magánjellegű receptblog, nem csupán receptek találhatóak a…..
Advocacy Az elnök és az emberei 2008.11.03 07:01:00
                    1936. augusztus 29-én a Panama-csatornai USA haditengerészeti bázison megszületett John McCain. Ugyanabban az évben egy George Gallup nevű fickó reprezentatív mintán végzett közvéleménykutatása a várakozásokkal…..
Advocacy Mi a szenvedély? 2008.10.27 10:18:00
Szenvedély: ugyanaz, mint az érdeklődés, csak olyanabb. Ha az érdeklődést 1-től 10-ig terjedő skálán mérjük, a szenvedély a 11-es. A szenvedélyt nem lehet 'generálni'. Nem lehet megvenni. Nem lehet helyettesíteni. És nem lehet hazudni. Mindezek miatt a szenvedélyes advocate…..
Advocacy Miért nincs benne minden? 2008.10.22 08:23:00
Winkler nagyon jó cikket írt 'Luxus és szarrágás' címmel, "Miért nem létezik luxusautó, amiben minden benne van?" mottóval.Felmerül a kérdés: miért nem létezik középkategóriás autó, amiben minden benne van? És miért nem létezik kisautó, amiben minden benne van?A…..
Az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét hat hónap erejéig egy-egy tagállam tölti be. Az elnökség nagy lehetőség, ugyanakkor kihívás is az egyes országoknak, a csehek – másodikként az „új tagállamok” közül – már nagyon készülnek, készül az új…..
 Mostanában sokat hallom, hogy fogyasztás, így a fogyasztók úgy, mintha a fogyasztás tehetne a magyar morálról, és nem a magyar morál a fogyasztási kultúránkról.Néha még azt is halom, hogy bizonyos szervezetek, csoportok, úgy definiálják magukat, mint fogyasztás ellenesek.…..
"76. Zavard el azokat, akik márkaközösségekről és hasonló ostobaságokról fecsegnek. Csak le akarnak húzni, és különben is idegesítő ez az állandó változtatási igény."Fenti idézet Ed Welch 101 ways to destroy your tribe című, rövid tételmondatokból álló…..
Advocacy Badvocacy - mintapélda 2008.10.20 08:27:00
Scott Adams írja: Tegnap megpróbáltam belépni az AOL fiókomba, hogy elolvassam az e-mailjeimet, de azt a hibaüzenetet kaptam, hogy hibás felhasználónevet vagy jelszót adtam meg. Miután a GyIK szerinti összes magától értetődő lehetőséget kimerítettem, megpróbáltam kapcsolatba…..
Advocacy Élet a kisvárosban 2008.10.09 16:08:00
Manapság mindenki vidéki kisvárosban él - a vállalatok is. A vidéki kisvárosban mindenki ismer mindenkit, és mindenki viselt dolgait megbeszélik. A vidéki kisvárosban nincsenek titkok, vagy legalábbis semmi nem marad titokban sokáig. A hírek gyorsan terjednek - a rossz hírek…..
Advocacy Elégedetlen gazdagok 2008.10.06 14:36:00
Rossz idők járnak a pénzügyi tanácsadókra. A hitelpiaci válság miatt ezrével mondanak fel a szektorban dolgozóknak. Kérdés, hogy milyen ajánlólevéllel mehetnek majd állást keresni, ha legjobb ügyfeleik közül csak minden ötvenedik ajánlaná szolgáltatásaikat ismerősének.A…..
Advocacy Evolúció 2008.10.03 17:30:00
          Tom Fishburne rajza szépen illusztrálja a marketing főcsapásirányának fejlődését.Kezdetben vala a sárkányfűárus - "Itt a valódi, itt a fű! Sárkány ellen sárkányfű!"Majd jött a levehető ajtós turmixgép, a…..
Advocacy Mintapélda 2008.10.01 14:18:00
Minél váratlanabb a kellemes meglepetés, annál biztosabb, hogy advocacyt generál. A CustomInk online tervezhető egyedi pólókat, bögréket, sapkákat stb. mintáz. Ha jótékonysági szervezethez vagy rendezvényhez kapcsolódóan rendelnek tőlük pólót, (bögrét, sapkát stb.) akkor…..
Mitől lesz valaki advocate? Mi veszi rá az embereket, hogy ismerőseiknek ne csak beszéljenek élményeikről, de kifejezetten ajánlják is a terméket vagy szolgáltatást, amihez az élmény kapcsolódik? Nyilván szükséges hozzá, hogy az élmény jó legyen. De többnyire ez nem elég - a…..
Advocacy Lectori salutem! 2008.09.26 10:51:00
Ez a blog az advocacyről szól, illik tehát néhány sort írni arról, hogy 1) mi fán terem az advocacy2) miért gondoljuk, hogy érdemes róla blognak szólni3) kik vagyunk mi, akik azt gondoljuk, hogy érdemes az advocacyről írni. Mi ez?Az advocacy szó szerint azt jelenti: kiállás…..