Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anő

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
Vastagbőr A táncoló börtön 2009.03.07 16:31:00
Az Index-en jelent meg egy klassz cikk, "99 dolog, amit látnod kellett az interneten". A 99-ből az egyik egy videó, amelyben a fülöp-szigeteki Cebu börtönének 1500 elítéltje táncol Michael Jackson Thrillerére. És a Youtube-on keresgélve egy kicsit, nem csak a Thrillert…..
Úgy tűnik, Katy Perry nem az a szégyenlős fajta. Mégcsak nem is egy újság kedvéért vált meg ruháitól, csak úgy.Fiúk, hogy jól induljon a hétvége, itt van Katy anyaszült meztelenül.Persze csak a tovább után, hogy akit nem érdekel, az ne nézze…..
Elég ritkán fordul elő, hogy Tóta W. (itt) a Reakció (itt és itt) vagy mondjuk Sasika közel azonos álláspontot képvisel egy témában. Olyannyira hasonlót, hogy pillanatra meg is ijedtem: lehet közös sörözés is lesz Árpival, Reakciós srácok? Félre a tréfával, a Fidesz…..
Lakatos Attila Borsod megyei cigányvajda ezzel a 3 perces videóval egymaga hitelesebb romavezető lett, mint a Kolompár-Mohácsi-Farkas meg az egyéb romapolitikusok együtt. Lakatos már júliusban levelet írt Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek, hogy szerinte milyen módon lehetne legálisan…..
Vastagbőr 1 évesek lettünk 2008.09.21 14:56:00
Perce, órára pontosan 1 évvel ezelőtt eric kipróbálta a blogmotort egy próba-bejegyzéssel, és ezzel megszületett a Vastagbőr blog. Nem semmi egy év volt, az biztos ... Sok energiát és sok-sok órát fektettünk bele a blogba, a szabadidőnkből és a munkaidőnkből (eric csak a…..
Én még ilyet nem láttam. Előljáróban annyit, hogy maximális tisztelet a rendőröknek és a gyámügyeseknek. Én ezt nem tudnám csinálni, akármennyit is fizetnétek ... A történet erősen megzavarja Ön és környezete nyugalmát, csak saját felelősségére olvassa tovább ... A…..
Sajnos a jó idő nemcsak a sétálni vágyó embereket csalta ki a Margitszigetre, hanem pitiáner suttyókat is, akik aláírásokat és adományokat gyűjtenek - saját maguknak. Mi bedőltünk. Ön ne tegye! Egyik hétköznap a napsütéstől és virágillattól bódultan heverésztünk,…..