Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frencsisco

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink egyik legcoolabb életstílusa szerencsére egyre népszerűbb, egyre több férfit vonz. De miért kezdi el annyi pali párkapcsolat/házasság helyett, inkább a saját maga útját járni?    ..
Frencsisco 2017.01.18 00:08:04
"Ki mondta, hogy lemondunk?"

A legelső linkeden - bár más oldalon található, de releváns tartalommal bír - olvastam az alapelvekről, ahol ilyen szövegek vannak:

"...Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni."

"3. A rövidtávú kapcsolatok elutasítása

Ők azok a Férfiak, akik a fentiek mellett még egy olyan rövidtávú kapcsolatot sem hajlandóak bevállani, mint a randizás, az egyéjszakás kaland, vagy a egyszerű barátság. Minden nőkkel való kapcsolatuk szakmai vagy munkához köthető és ezeket is igyekeznek minimalizálni."

Szóval engem ez a rész fogott meg a legjobban: "és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni." ami magyarul annyit tesz, hogy nem is basznak, szopatnak, vagy adj isten: segget basznak; mert hát ha ezeket egy nővel teszik, akkor ki garantálja, hogy a falloszból kilövellt spermát nem fogja egy műfaszra kenni, utána azt meg a pinájába dugni a csaj.

Vagyis, ha a kezdeményezésben vannak ilyen típusú (2. és 3.) férfiak is, akkor igen könnyen egybemosható az összes (különböző típusú), benne résztvevő férfi; ami egyenesen vezet ahhoz a kérdéshez, hogy:

Ők nem érzik jobban magukat egy férfi-férfi kapcsolatban?

Hiszen így biztosan nem fogják egymást gyerekkel sakkban tartani; mindketten hullafáradtan esnek haza, szal nem nyavalyognak egymásnak; baszást sem hárítanak el fejfájás miatt; stb...

Én nem vagyok oda a nőkért (de tisztelem őket, mint minden embert, aki megérdemli), mint írtam, de ez a kezdeményezés nem egészen kristálytiszta. Sokkal inkább egy tükrözése (nem trükközés!) a "vérpicsa" feminista mozgalmaknak.

Amúgy arra nem gondoltatok, hogy a "nőktől távol tartom magam" hozzáállással ti magatok is segítitek azt, amit a feminista mozgalmak legnagyobb negatív hozadékának tartotok, vagyis a családalapítás megakadályozását?

Az okos hetero, vagy biszex, de házasodni akaró férfi egy dolgot tehet: szerződést ír. Amelyik csaj ebbe nem megy bele, azt dobni és jöhet egy olyan, amelyik felfogja, hogy ez közös érdek, hiszen bármi, bármelyik fél oldaláról adódhat egy házasság alatt. Minden másra ott a Durex spermiciddel. (Igazán zűrös picsába még kólát is önthetsz, hogy ne essen teherbe.) Problem megoldva. Nem?

Ha már a férfi okosabb (?), akkor nem tükrözni kéne a női mozgalmak alap faszságait, hanem okosan túljárni a picsák eszén. Amúgy meg, én azt tartom, hogy nem minden nő (és nem is minden férfi) alkalmas családalapításra. Csak hát manapság ez jobban kiütközik a nagy szabadság miatt, míg régebben ezek a feszültségek rejtve maradtak a külső, társadalmi elvárások nyomása miatt. Régebben belementek a szar házzasság-vallás (nem válás)-halál szentháromságba az ifjú párok, manapság meg csak baszik mindenki.