Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibcsi30

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs tekintélyed és pisztolyod sem, hogy megszerezd? Szeretsz egykerekezni, de a saját motorodat már rég széttörted? Jól jönne néha egy kis kenőpénz vagy pofozkodós testedzés? Jelentkezz városőrnek: a prágai testület talán éppen téged akar. A cseszkó-magyar zsargonban…..
tibcsi30 2009.10.06 11:50:43
@.com: jol értitek, valóban így van. bár a velem megesett esetek töbségébn a klaszzikus zöld féle kemény gyerek bánt kedvesen, mondván h nekik is jobb ha segítenek és nem veszekednek. jó gondolat,így legalább nem rohan haza idegbajosan és nem ruházza meg az assszonyt mert elsózta a levest. egyébként én csodálom öket´, mármint az egész népet mert teljesen laza és higgadt eberek, ellentétben velünk akík hajalamosak agyonstresszelve élni mert ezt diktálja nekünk a fogyasztói társadalom.... sajna... :-)
  Kipróbáltuk az Opel Insigniák Ecoflex, 4x4 és OPC modelljeit, végre hazai pályán. Jó móka volt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..
tibcsi30 2009.06.18 08:57:15
@Bacsi: ez igaz,én nem általánosítok es nem védem a kereskedöt,én csak próbáltam megértetni h ez egy mindennapos szituáció.
tibcsi30 2009.06.18 09:00:35
@Riasom: a fent említetett VW CERTIFIKÁCIÓ során én is megjártam egy Pozsonyi márka kereskedéseit kamu vevöként. na az bizony jó, de sajna borzalmas tapasztalatokat is hozott. ráadásul prémium márka,úgyhogy akár igazad is lehet. csak ne álatalánosíts.
tibcsi30 2009.06.18 09:57:50
@Csikós Zsolt: nem értelek. örulök hogy neked fontos a munka és nem mondom h nekem nem az. na de mundjuk muszály minden éjjel csak írni meg írni ? ha gyereked van akkor feleséged is aki gondolom szintén igényel valmi szeretetet. ha neked nem fontos a fiad vagy fontosabb a munkád oké. bár nem ismerem a winklert annyira h itélkezzek de gondolom jó kis csapat vagytok-igázi kis család. mondtad már neki valha h "te róbi én arra jöttem rá hogy márt nem azért dolgozok h élhessek hanem azért élek h halálig dolgozhassak családot,barátokat figyelmen kivül hagyva . NEKED JÓ EZ ÍGY?

Ezt meg kell érteni, az egész világ azért nincs arra ráépítve, hogy mindenki el tud lógni a munkahelyéről autót választgatni. Tehát szalonvezetési problémára is utal, hogy mindenki hazament már addigra.

Na ez meg mit akar jelenteni,teljesen el vagy vakulva valami munkahelyi ártalom végett . AUTÓT VÁLASZGATNI????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Mikor voltál utoljára autót válaszgatni???????????????? Hányszor veszel autó évente ahozz hogy mondjuk ne tudjál egy órát rásszánni???????????????????????????????????????????????????Azért az mégsem egy strandpapucs.