Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LucisFero

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Salvini azt hiszi, hogy neki és Orbánnak áll a zászló a jövő májusi EP-választáson; Merkel és Macron közt nem volt szó olyasmiről, amivel újabban a magyar miniszterelnök vádolja őket; Az osztrák sajtó rossz néven veszi a magyar lakájmédia fékevesztett kirohanását Kurz ellen. ..
És eladták nemzetinek, konzervatívnak. ..
LucisFero 2018.09.09 17:51:18
@paraszthajszal: Igazad van!
Sokan azt hiszik, hogy Orbán Viktor Magyarország teljhatalmú ura, de a rendszere bármikor összeomolhat...
Látszólag erődemonstrációt tart a Fidesz a sajtófronton azzal, hogy minden átmenet nélkül, brutális leszámolás kíséretében visszafideszesítette a Hír TV-t, ám valójában előre menekül. Az Orbán-rendszer természetéből adódóan mindenkit példásan meg kell büntetniük, aki beleköp a nagyfőnök tányérjába,…..
LucisFero 2018.08.04 11:02:34
@maxval balcán bircaman: Kínában is több párt van, szabadon lehet választani ....
LMP-s politikusok előszeretettel nyilatkozgatták, hogy az ő pártjuk XXI. századi párt, vagyis maga a jövő. Az új kikristályosodási pont. Ha ez lenne az, abból nem kérünk. Az ötvenes évek kommunista hagyománya elevenedik meg a szemünk előtt. Nem véletlen, amit látunk: Lehet Más a Pusztulás. Az…..
Hírét adtuk, hogy a kormány a repedt lófingot sem hajlandó tenni egy olyan szervezet ellen, amely szerint az autizmus gyógyítható azzal, ha veréssel fenyegetéssel arra kényszerítünk autistákat, hogy ne viselkedjenek úgy, mint egy autista. Ezzel nem csak az a probléma, hogy az ilyen módszerek még…..
De miről tárgyalt Szél Bernadett Hernádi Zsolttal? ..
LucisFero 2018.07.09 19:27:55
Most Soros György mondja el, mit is gondol a migrációs helyzetről, a globális kihívásokról, az Európai Unió jövőjéről. Elég furcsán hangzik ez a mondat azok után, hogy a Fidesz hónapok óta azt ad a milliárdos szájába, amit csak akar. A Soros-kampány lényegében arról szólt eddig, hogy a Fidesz olyan…..
LucisFero 2017.11.23 11:26:12
@John Nethem: Ismered az opinion szó jelentését?
A nemlétező KDNP elnöke, Semjén Zsolt hazaárulónak nevezte mindazokat, akik csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amelyet a DK indított el a határon túli magyarok szavazati jogának megvonásáért. Ha belegondolunk abba, hogy egy kutatás szerint a magyarok kétharmada és a fideszesek több mint fele…..
  Néhány napja indulatból leírtuk, hogy Gyurcsány Ferenc épp készíti elő Orbán Viktor új kétharmadát, most azt is megmutatjuk hogyan: A Közös Ország Mozgalom koordinálásával 8 ellenzéki párt kidolgozott egy alternatív választási törvényt, a mostani fideszes ellenében. Egyedül csak a Demokratikus…..
Orbán a választások utánra tolja, hogy be kelljen számolnia a valós államadósságról. Akkor rögzítsük itt és most: minden idők legnagyobb magyar államadósságát az Orbán-kormány produkálta. Ez a tény. Vita van a magyar kormány és az Európai Statisztikai Hivatal között: a kormány a magángazdasághoz…..
Azt, hogy miről lehet népszavazást tartani Magyarországon, kizárólag a Fidesz aktuális érdeke határozza meg. Ahogyan azt is: mikor érvényes és mikor nem egy referendum. Ilyen a narancsos jogállam...
Érdekes figyelni, hogyan próbálják átírni a múltat visszamenőleg...
Az elvadult kormányzati soroszás arra ösztönözte az egykori fideszes miniszterek némelyikét, hogy finoman odamondjanak a harmadik Orbán-kormánynak. Navracsics Tibor, Martonyi János és Stumpf István nem csak korrigálták azt a nehezen értelmezhető politikát, amely mögé a jelenlegi pártvezetés teljes…..
Nem megy el a párt a közös október 23-ai tüntetésre. Az MSZP és a DK törzsszavazói és fizetett blogjai máris rájuk szálltak. Pedig a párt reakciója logikus és kedvez az ellenzéknek is. ..
Kellemes tatabányai őszi nap, aláírásgyűjtés Vágó Gábor népszavazási kérdéséhez. Sokan megállnak, aláírnak, beszélgetünk, jó a kedvünk, örülünk, hogy az emberek örülnek Szél Detti jelöltségének. Persze van, aki rohan, van, aki válaszra se méltat, van, aki csak köszöni, de nem, vagy az állására…..
LucisFero 2017.10.06 21:44:45
@Zalai Béla: Úgy van!
Nem fájna a szívünk a szélsőjobbról befelé húzó, de újnyilas hagyományait azért ápolgató formációért. A politikai ellenfél államhatalommal való megfélemlítése, vegzálása és akár betiltása azonban a magyar demokrácia végét jelentené...
     A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről lesz szó, amit még nem neveztek át Wass Albert Nemzetvédelmi Egyetemnek, de ami késik, az nem.       Orbán Viktor emberei (tehát Orbán Viktor) kitalálták, hogy 2023-tól csak az tölthet be magas közfunkciót Magyarországon, aki elvégzi az Nemzeti Közszolgálati…..
Török Gábor már azért is érdekes figura, mert népes rajongótábora nem köthető oldalakhoz és szintén oldalfüggetlenül rühellik sokan. Könnyű parodizálni a miatt, mert állítólag sose mond egyértelmű véleményt, szerinte ez is lehet, meg az is. Nekem ez nem tűnt fel, de az…..
LucisFero 2017.08.04 12:15:53
@Főgebra: TGM az egyetlen a valamikori Ellenzéki Kerekasztal körülölői közül, aki elnézést kért a gengszterváltásért.....
LucisFero 2017.08.04 12:16:17
@Főgebra: TGM az egyetlen a valamikori Ellenzéki Kerekasztal körülölői közül, aki elnézést kért a gengszterváltásért.....
 Közeledik a 2018-as választás, és már most látszik, sokkal izgibb lesz a verseny a második helyért, mint anno 14-ben volt. A szokásos barátaink is tudnak még újat hozni a porondra, de még izgalmasabb az új arcok. A Momentum sikeres nemzetiálom-szaggatása után úgy tűnik…..
Úgy tűnik, keményen osztja egymást az szocialisták miniszterelnök-jelöltje és a Demokratikus Koalíció elnöke, de a pengeváltás mögött jól kitapintható taktikai megfontolások húzódhatnak meg. Botka László érdeke ugyanis az, hogy lerugdossa magáról Gyurcsány Ferencet, ám a DK számára sem feltétlenül…..
Nem hazaáruló, aki aláírta az olimpia-pályázatra vonatkozó népszavazási kezdeményezést Gulyás Gergely szerint. A Fidesz-alelnök úgy látja, a Momentum ráadásul a balliberális oldal ellen dolgozik: éppen a fővárosban, ahol még szinte az országban egyedül elég erősek ahhoz, hogy komoly kárt lehessen…..
LucisFero 2017.02.21 11:02:39
@GNDL: Mert a ballibbel együtt a kleptokratákat is lehúznák a klotyón. :))
A KARD Felkészül: Paks-2? 2017.02.19 08:54:20
A Momentum Mozgalom látványos aláírásgyűjtő sikere eredményeképp a Fidesz várhatóan pár napon belül elengedi a budapesti olimpia ügyét, Gyávaság és az olimpiapártiak becsapása persze, de politikailag abszolút érthető: ha jó eséllyel úgyis pofonba szaladnának bele, annál kisebb kár, ha nem állnak…..