Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LibsiPszicho

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kitűnő volt a mesterterv, de tényleg. Persze kizárólag hatalomtechnikai oldalról nézve. De sose tudjuk meg, bejött volna-e, mert szembejött megint a valóság. A vírus. Az egyetlen ellenfél, akit nem tudnak lekaraktergyilkolni, aki valóságos és veszélyes. Nem hülyék a magyar tudósok, nyilván…..
LibsiPszicho 2021.03.05 11:36:44
@Buchhalter: Igen, ÁLTALÁBAN több évet vesz igénybe új vakcinák, gyógyszerek, stb. kifejlesztése, mert nem az egész világon mindenki dolgozik rajtuk, nem összehangoltan, és nincsen beléjük öntve ilyen összegek, mint most. Van egy természetes idői ablaka a fejlesztési fázisoknak, a többi érőforráson múlik csak.

Neee, az orosz, a kínai, meg a nyugati vakcinák, egymástól függetlenül mind kb. 1 év alatt készültek el... Meg Kína és Oroszország is előbb a saját népességüket oltatták be, mielőtt exportálni kezdenek. Biztos, mert... 1) azokban az országokban a tudomány valahogy...szarabb, bár erre semmi más nem utal 2) direkt meg akarják ölni az embereket, főleg saját magukat.

Vagy esetleg ez arra utal, hogy valóban kb. 1 évbe kerül a kifejlesztés. Mint mondjuk minden egyes évben az influenzával.

Az AIDS az egy szindróma, jó? Amit a HIV ún. retrovírus okoz, amit biztos nem furcsa, hogy nem tudsz. De olyan jól tájékozott vagy, valamit a hatásmechanizmusról biztos tudsz. Úgy...felszínesen. Anélkül, hogy belemennék a retrovírusokba; a vakcinák azon alapulnak, hogy ilyen-olyan módszerrel megtanítják az immunrendszernek a vírussal szembeni védekezést a fertőzést 'imitálva'. De ezt ugye csak olyan vírussal lehet megcsinálni, amire LEHETSÉGES, hogy az immunrendszer képes reagálni. (Már azon kívül, hogy kipusztul a francba a vírus eredményeként.) Na, a HIV-ből még soha senki nem gyógyult meg. Nincs immunválasz, nincs vakcina.

"Az elhunytak 90%-a halálos beteg volt" - Na, ez honnan van?! Ja, hogy úgy érted, hogy az élet halálos betegség, aminek során elkerülhetetlenül halálra oxidálódunk előbb, vagy utóbb.