Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barpi61

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, így két hét elteltével, csak megszalajtok pár gondolatot a Hell on Wheels második évadával kapcsolatban – vagyis inkább az ügyben, hogy merre tart a sorozat, és, hogy ez az irány mennyire tetszetős?  Nem akarok sokat írni azért, mert a HoW tipikusan az az anyag, amit…..
A háború után a nagypolgári lakások felszabdalása, illetve az utólag kialakított vizesblokkok rengeteg rossz elosztású lakást hagytak ránk, néha bizony ablak nélküli helyiségekkel is, a szuterén szinteken kialakított lakásokról már nem is beszélve...
barpi61 2020.10.21 11:07:59
barpi61 2020.10.21 11:10:21
@barpi61: törölve, nem egyértelmű.
Juno Temple és Elle Fanning egy filmben – naná, hogy megnézem!  A számos Hófehérke-feldolgozás után egy újabb klasszikus mese került terítékre, a Csipkerózsika, annak is egy bizonyos változata, az 1959-ben bemutatott Disney-rajzfilm. Ebben a copyright-jogok miatt a hercegnőt Aurorának, a gonosz…..
barpi61 2020.10.06 14:14:23
@barpi61: visszavonva
Második leckénk a double stroke open roll lesz.  A Double stroke open roll technika az egyik alapja minden dobosnak.Mint általában minden feladatnál kérlek itt is lassan kezd el gyakorolni. Figyelj minden ütésre, és csak biztos verőtartás és magabiztos játék esetén gyorsítsd…..
Együnk-e húst? Vajon rákot okoz-e a kolbász? Miben van igazuk a vegetáriánusoknak/vegánoknak, és mit tanulhatunk a paleósoktól? Mikor lehet kockázatos a húsfogyasztás? Megpróbáljuk szélsőségektől mentesen és objektíven összeszedni, vajon mi értelme létezik a húsevésnek, és milyen veszélyeket rejthet…..
barpi61 2019.02.04 22:14:07
@Lámlenge: ezt jól megadtad neki :-)
Haligali! Már megint ez a rohadt testedzés. Bocs, hogy újabban csak ebben a témában alkotok, de most itt van még egy mű. Nem ígérem, hogy az utolsó. Az első paraszt fitness a súlyzó volt, betonvas rúddal és fa "tárcsákkal". Utána jött a csigás lehúzó. Most jön egy…..
barpi61 2018.12.05 04:11:02
Kilátás Sötét erdőben II 2015.02.16 06:00:00
Régóta akartam már ködöt átvilágítani vakuval, az előtérbe pedig sötét köpenyes alakot, jó sötét hangulattal...  :) Ugyan ez nem igazán sikerült, de valamilyen szinten hasonlít az elképzelésre a kép - komolyan lecserélem, ha sikerül jobban megoldani, meg ha lesz alkalom…..
#323 A szóösszerántásra rengeteg példa van a természetben: cső+orr=csőr, rovátkolt+barom=rovar (eredetileg robar). A leopárd is ilyen szó, ami a leo (oroszlán) és a pard (párduc) szavak nászából keletkezett, mivel eredetileg azt hitték, hogy egy hibrid fajról van szó. Plusz…..
 Maratonisták egy jól ismert jelensége a holtpont. Ez az a jelenség, amikor a versenyzők elérik azt a kimerültségi szintet, amely egy erős, kellemetlen fizikai érzéssel jár együtt. Egy sportoló számára nemcsak maga az érzés kellemetlen, de ha nem tudja megfelelően kezelni…..
Az erőemelő és a testépítő között nagyvonalakban annyi a különbség, hogy míg a testépítők az arányokra és az esztétikumra mennek, addig az erőemelők a megmozgatott súly mértékével mérik a teljesítményt. Ez arra ösztönzi őket, hogy egyre több tárcsa kerüljön a rúdra és saját határaikat feszegetve…..
Ha az ember külföldre jár és különleges ízekre vágyik, néha előfordulhat, hogy az ínyencfalat kellemetlen napokat vagy órákat képes okozni. Vannak ugyanis olyan betegségek, amelyeket kifejezetten tengeri halak fogyasztása okoz. Nézzünk meg…..
A múlt héten több online sajtó is említést tett arról, hogy Greenpeace aktivisták egy brit vontatóhálós halászhajóval vették fel a küzdelmet, ugyanis a Cornelis Vrolijk nevű hajó Mauritius vizeit meríti ki, elvéve ezzel a helyi lakosok megélhetési lehetőségét. A hírekben…..
Szeretem a minimalizmust, és ez az edzéseimben sincs másképp. Minek bonyolítsam túl a dolgokat, amikor néhány jól megválasztott gyakorlat segítségével is a legjobbat hozhatom ki magamból, és ugyanúgy sikeresen haladhatok a céljaim felé. Dan John nagyon sokat hangoztatja a "bang for…..