Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovarpa

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most éppen a 9. vízió szóra a vízió blog a google listáján.viszont ami  még ennél is jobb a különböző irásmódokra (vizió , vízio, vizio) 3.-4. helykörnyékén van kivéve a vizio ami 15. a listán...elég érdekes, de teszünk ellene ...először is a 'tegek'  közé…..
Eltelt másfél év az indulás óta, és kb 1 éve nem irtam semmit a vízió blogra, de a blog elsődleges célja a vízió szóra történő minnél jobb helyezés elérése a Google találati listáján lehet hogy sikerült, vagy sikerülni fog. Most a 11. helyen van sima vízió szóra keresve,…..
Jelenleg a vízió.blog.hu a google találati listáján a vízió szóra a fasorban sincs, kb 69. helyen áll. A vízió blog szópárost alkalmazva továbbra is első helyen található. Viszont az első tizből a majdnem hetvenre visszaesés a vízió szóra azt jelzi, hogy néha irnom kellene…..
A változatosság kedvéért megint a fasorban sincs a vízió.blog.hu a google találati listáján a vízió szóra, bár ha a vízió és a blog szó eggyütt szerepel a keresésnél akkor jelenleg első helyen dobja ki a vízió.blog.hu-tÉlőkép a Google keresőoldalról:..
a vízió.blog.hu a vízió szóra hol 5-6. helyen van, vagy visszaesik a 9.-re...a site:vízió.blog.hu keresésre némelyik oldalnál már ujabb indexelt oldalt ad, viszont a sima vízió keresésre még mindig csak a 11.-ei cache-elt adat van bent...mostmár igazán frissíthetne..
Valamit csinál a google, a cacheban a 11.-ei adat viszont tegnap még 5.volt vízió szóra a vízió blog , ma megint a kilencedik helyre van besorolva...föl le liftezik,talán lassan befrissiti a cahe tartalmát is, és akkor a vízió szóra talán benne lesz az első ötben a…..
Igaz hogy ma 18.-a van , de a google még csak a 11.-ei indexelt oldalt tartalmazza a cacheban, a vízió.blog.hu oldal így a vízió szóra keresve a 6. helyen található a google listáján...viszont ami érdekes a csak magyar oldalak közt keresve 8.helyen van a vízió szóra...meglátjuk mi…..
Nos nemigen van változás a google listáján a vízió.blog.hu vízió szóra még mindíg csak a kilencedik helyen van..mondjuk az is igaz , hogy a legutóbbi bejegyzés még nincs benne a google indexben, az utolsó az 5.-ei adat, tehát én víziónálhatok bármit, a googlebot mostanában…..
Azt irtam a múltkor, hogy a vízió.blog.hu project nem mondható igazán siker sztorynak...Lehet hogy tévedtem, ma a google találati listáján vízió szóra keresve 9. helyen található a vízió.blog.hu , pedig több mint 2 hónapja nem volt új bejegyzés rajta...Állítottam pár dolgot ,…..
Lassan csak vízió, az hogy a vízió szóra ilyen halvány mennyiségű tartalommal is lehessen jó helyezéseket elérni a google találati listáján. Nos a vízió.blog.hu project így önmagában nem nevezhető egyenlőre sikersztorynak... Jelenleg a vízió szóra keresve nincs emberi helyen,…..
most perpillanat a vízió.blog.hu sem a különálló vízió szóra, sem a vízió és blog szavakeggyüttes keresésére sem mutat megfelelő találatotlehet hogy a vízió project kezdi alulmúlni önmagát ?vagy eleve csak vízió volt az , hogy az ékezetes aldomain önmagában javíthat a…..
most eltűnt a vízió.blog.hu a vízió szóraakár magyar akár máshogy keresemha vízió és blog együtt van a keresésben akkor 9 és 11.(9 11 nem jó jel...)majd meglátjuk mi lesz holnap.....
megnéztem a googlenál mi a vízió.blog.hu -val helyzet...már lassan 45 perce le van indexelve az oldal (kb 13:27-kor)egyenlőre a vízió szóra keresve a 73. helyen jelenik meg...(a Magyar nyelvű oldalak-at kijelölve 23. a listán !!!)..
Ez az oldal kizárólag az ékezetes aldomainek keresőoptimalizálásban betöltött szerepének a szemléltetésére jött létre.Elsődleges célja a vízió szóra történő minnél jobb helyezés elérése a Google találati listáján. A Google most 4,5 millió találatot hoz a vízió…..