Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez hülye

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember azt gondolná, csupán arra, hogy ha az általa mutatott lakás, telek mellett dönt, akkor egy adott ponton nem köt szerződést majd a tulajjal a háta mögött. De mondjuk ehhez el kéne jutni legalább a szóbanforgó ingatlan megmutatásáig.  Tisztelt Homár! Telekvásárlás előtt állok, egy rakás…..
Ez hülye 2017.01.23 17:01:06
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: ez minden jellemtelenséget megmagyaráz. Szegény ingatlanosok! Mai Linu.gz-félóránkban mit fogsz tanítani minékünk? Az megvan, hogy ha a Firefox beállításai (jobb oldalon ami van) közül kitakarítasz mindent, akkor beáll a póniüzemmód? Még triggerelni is lehet kicsit, színessé tenni, a másikat nem árulom el, legyen Megg Lepetés!

Más. Létezem: bug vagy feauture?
Ez hülye 2017.01.23 17:23:10
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: há' hogyne lenne. Az a jó abban a szakmában, hogy jól frekventált helyen, ha jó vagy (kellően féreg) ész nélkül is nagy pénzeket lehet szakítani. No nem feltétlenül egyenletes jövedelem, de vonzó sokaknak. A magyar verzió rendkívül taszító.
Ez hülye 2017.01.23 18:58:14
@Cycmen: nagyon keményen odamondtál! Ennek következménye lesz! Biztos lehetsz benne, hogy ebben az országban házhoz többé nem júttsz!
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
Ez hülye 2017.01.20 13:27:54
@Manyecs: a batja (bátyja) meg kötegelhető. Najó, ez erőltetett volt, de kell csillogtatni időről időre a szarhumorom.
@Rongyosgárda: van egy olyan kategória, hogy refurbished. Csak használni kéne. Lécci ne hárombetűsözz, mert felbasz. Ki szoktunk írni mindent.
@KaTe: a winyó/SSD cseréjének kapcsán tényleg ez forog közszájon, nem tudom igaz-e. Meg hogy az igazság igaz-e egyáltalán (ki hogy akarja nézni, érdekei szerint).
Ez hülye 2017.01.20 17:38:53
@Rongyosgárda: hibrid - azaz?
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: attól függ mennyiért adja. Én olyan patent állapotú cuccokat kifogtam már, hogy nemigaz (és nem csak a szerencsés vásárlásokat emelem ki, hogy könnyebb legyen a lelkemnek, tényleg többségében jó vásárokat csináltam). Most is van egy laptopom, 10 éve adták ki és konkrétan makulátlan. Hihetetlen. Mondanom sem kell, nem is merem használni. HDD-t is ki lehet nyírni lépcsőzetes-mentesen: megkísérled fordítva megkínálni táppal, mire konstatálod, hogy ja, nem is így kellett vón - és annyi. Szép történet.
@FelhasználónévemailURL: kell hát!
Ez hülye 2017.01.20 20:25:14
@Rongyosgárda: jajó. Aszittem hibrid, mint laptophibrid. Deakkor nem. Mi a véleményed egyébként ezekről a félig tablet, félig noti jószágokroll?
Miféle elektronikás projektjeid vannak neked? Jó, hogy még a gyerekkort meg tudod élni, általában 12 évesen már lecseng a fiúgyermekekben a ledezés-motorozás témája.:)
Zasszony barátnődnek hogyhogy asztali gépe van? Miért nem nőcis laptop? Minifúrón felnyihogtam enter.
@The Crazy One 5tös: az leszel, fiam. Első tápom Vargáné volt! (végül nem azzal szállt el) Istenem, egybeújgépet azóta se. Mindig tanul az ember - főleg elsőre.
Modorosblog A diplomátlan 2016.09.28 17:03:01
Ha az utolsó melós is felmond, az utolsó szerelő nyugdíjba megy, és az utolsó pincér is kimegy Németországba, baszhatjátok a diplomátokat... Nekem nem kell diploma. Sose kellett. Miért is kéne? Jobban keresek, mint a mérnökök itt - mert többet is érek a munkaerőpiacon...
Milleniálisok, Y-generáció? Kiöregedtek, sokan már a negyvenet karcolgatják. /Forrás: Fjordox/ De itt vannak az új, meg nem értett trónkövetelők, az 1990 után születettek - és nem értjük őket, nem. Csak a felületességet, szétszórtságot, hóbortokat látjuk, pedig csak meg kell tanulni őket…..
Aki sokat ígér, keveset ad, de talán egy router nem olyan sok egy Telekom nagyságú cégnek, hogy ezt a közmondást alkalmazzuk rá. Legyen inkább az Ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó.  Tisztelt Tékozló Homár, gondolom nem én vagyok az egyetlen akit a T-Mobile…..
Nem tudjuk biztosan, mi zajlott a Media Markt webshopjában, mindenesetre olvasónk sztorija elég érdekes. Megpróbáljuk megtudni, mire jutott a cég a vizsgálat során. Sziasztok! Továbbítom részetekre is a Media Markt részére írt panaszomat, amivel nem igazán foglalkoznak, mivel semmi választ nem…..
Ez hülye 2017.01.19 13:35:20
@Jóska Pista: ez most a DPD-t vagy a Mallt dícséri? Mind a 7 ennél a két szolgáltatóegységnél bonyolítódott? Ja, tegyük, fel, hogy naíva módon elhiszem amit írsz.
Ez hülye 2017.01.19 16:14:32
@Dikusz: érdemes szalonba elmenni, már csak az élmény miatt is. Ahol nincs szalon, ott kurvaház, akarommondani Euronics _ügyféltér_, webshop csak secondary opció lehet (ha mondjuk belátható távon belül nincs az adott termék).
@Jóska Pista: szerencsés csillagzat alatt élel.
" de most azt vettem észre a zárószalag direkt úgy van kialakítva, hogy egy mozdulattal kinyisd." - és ez jó vagy rossz?
Ez hülye 2017.01.19 16:47:22
@borso: nem világos, hogy csere lehetősége nincs (tehát rendelhetnének fizikai átadásra, csak most épp nincs raggtáron) vagy vállalatirányításilag "megoldhatatlan" a dolog.
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
Ez hülye 2017.01.19 13:43:25
@solomun: 1:1-ben való visszafordítani-akarása az olvasottaknak, értelmezés nulla, nem vagy partner, bocs. Nem az otthonom, de mindkettőtökről süt az ostobaság, hiába próbálod ügyetlenül úgy forgatni a tényt, hogy megszűnjön ténynek lenni. Még mindig nem tudtad megírni miért állsz velem hadban vagy szerinted én miért veled - nem árt rákérdezni az alapokra sem néha. Majd egyszer talán rájössz, hogy nem mindig a világ/a másik a hülye, van, hogy mi magunk vagyunk a szűk keresztmetszetek, bármennyire is másként tűnik a dolog. Persze ebből egy büdös szót nem értettél megint, szóval be is szüntetem a további értelmetlenségeket: takarodj!
Ez hülye 2017.01.19 13:50:27
@solomun: kínos szar vagy.
Ez hülye 2017.01.19 15:42:28
@solomun: korlátolt proli vagy.
A Homár posztjainak igen jelentős részét adják azok a történetek, ahol olvasóink élve a modern kor vívmányaival neten vásároltak, hogy aztán azt a macerát, amit megspóroltak a fotelből való vásárlással, többszörösen is behúzzák maguknak a kiszállítás kapcsán, mert vagy nem jön a futár vagy nem azt…..
Ez hülye 2017.01.17 14:37:53
Ez hülye 2017.01.17 18:14:01
 Hát persze! - vágja rá a GSM Home. Nem egészen úgy van az! - mondják a fogyasztóvédők. Tisztelt Tékozló Homár! A GSM Home Hungary Kft.-től vásároltam egy Samsung Galaxy S6 S View Cover telefontokot, melynek a jobboldali rögzítőfülei másfél hónap alatt darabokra…..
Ez hülye 2017.01.17 08:48:53
@Manyecs: he? Szűrjem a posztot? Vagy magamat? Az megvan, hogy az ember azért keres társat, hogy legyen valaki, aki megg szabadítja önmagától? Hildával nem nagyon lehet itt másképp beszélni, ugyanis más nem éri el az ingerküszöbét. Igaz, ez se'. Ha meg itt van, akkor meg minden eléri - még a hamvába sült belsőgondolat is.
Ez hülye 2017.01.17 09:44:21
@Cycmen: Nokia 3210 + "zokni".
Gábor egyértelműen Magyarországon él, és egyaránt sajátja a szkeptikus-öntudatos-mindentudó attitűd, a szolgáltatók eleve hazug kutyának nézése, és a jó öreg "Intézzék el és kész!"-mentalitás is. De lássuk, igaza van-e! Csudálatos levelezés következik tanácsadással. Kedves Tékozló Homár! Azért…..
Ez hülye 2017.01.14 12:03:17
@The Crazy One 5tös: Svájcban voltam. Ottan nincs internet abban. Az országban.
@Anikó Hajdú: jajj, de kis zöldbakfis vagy márr. Birka beálítocságú. Nyilván az ügyintéző szava szent, soha nem lehet mögé menni, megkerülni, nem is érdemes, mert mindig azt és úgy és akkor mond ahogy az neked a legjobb, semmit nem hallgat el, ezért neked feltétel nélkül magadba kell építeni megkövítve a hallott szavakat. Amennyiben kérdeznél, gondolkodnál, ne adj isten ELLENT MONDANÁL, rossz vagy. Érted, rossz. Nem szabad követelőzni, fogadni kell, elfele, s tschengetni. Európengőt, sokat. Sokáig. Úgyvan. Halál.
@PITTA: lol, miről beszélsz? Nem értem, de szeretném megérteni. Nem URL-i vonatkozásában használtam a hivatkozás kifejezést.:)

Szombat, enter.
Ez hülye 2017.01.14 16:57:22
@btprg: nem értelmetlen az: okos kiscsajok mindig kijelentik, hogy idegenekkel nem ismerkednek! Oké, akkor viszont családon belül kell házasodni! Na, és így jön ki ennek a létjogosultsága, érted márr?
Paris Jackson panasza miatt végül nem adja le a Sky a Michael Jacksonról szóló műsorát, a félórás epizód a Sky Arts Urban Myths sorozatában ment volna adásba. A csatorna azonban pénteken közölte, hogy nem vetítik le. Hangsúlyozták, hogy "nem volt szándékukban bárkit is megbántani" a műsorral,…..
Ez hülye 2017.01.14 12:20:01
@torcida: kifejtenéd, hogy miért vagy ezen a véleményen? Jelzők mellőzésével, úgynevezett _saját gondolatok_ közreadásának segítségével, köszönjük enter.