Regisztráció Blogot indítok
Adatok
real juve

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal immár bizonyossá vált, hogy a Valencia 16 millió euro fejében megvásárolja a Juventustól a jelenleg cserejátékosként Spanyolországban szereplő Simone Zazát, mivel a támadó ma tizedik alkalommal is pályára lépett az egykor szebb napokat is megélt csapat…..
A Juventus előreláthatólag a Simone Zaza és Kingsley Coman eladásából származó teljes összeget hajlandó lenne rászánni arra, hogy leigazolja az Arsenal remek formában lévő chilei támadóját, Alexis Sanchezt.  Coman a Bayern Münchennnél, Zaza a Valenciánál tölti éppen kölcsönszerződését, ám…..
Az Atalanta csapatánál játszó Mattia Caldara legutóbbi nyilatkozatában beszélt arról, ki a példaképe, miután nemrégiben többen hasonlították a Juventus legendás védőjéhez, Gaetano Scireához. „A mentalitás hasonló: az alapötlet az, hogy védők is indíthatnak támadást. Aztán szükség van mindenből egy…..
A Juventus nyári rekordigazolása, Pipita szerint Paulo Dybala a világ legjobb futballistáinak egyike lehet, azonban ehhez hagyni kell, hogy nyugodtan fejlődhessen. A kilencvenmillió eurós átigazolás keretében az Öreg Hölgyhöz szerződő csatár a La Stampa munkatársának adott riportban beszélt Paulo…..
Egyes jelentések szerint a Juventus egykori játékosa, Andrea Pirlo a Juventus márka nagyköveteként térhet vissza Torinóba, miután szerződése lejár a New York FC csapatával. A hírt a vasárnapi Tuttosport címlapon hozta le. Az értesülésnek pedig alapot adhat az is, hogy a játékmester sosem rejtette…..
A Milan egykori sikeredzője, Arrigo Sacchi is megszólalt a Bajnokok Ligája keddi és szerdai játéknapja kapcsán, s a szakember úgy véli, lejárt az FC Barcelona ideje, ezzel pedig lehetőség nyílt a Juventus előtt, hogy felüljön Európa trónjára. "Barcelona király halott." - mondta Sacchi a La Gazzetta…..
real juve 2017.02.17 17:59:12
Marco Verratti ügynöke a minap arról beszélt, hogy a kreatív középpályás fordulóponthoz érkezett karrierjében, illetve több klubot is megemlített az érdeklődők sorából. A játékosügynök a Mediaset Premium számára adott interjút, amelyben a futballista jövőjéről nyilatkozott. „Marco egyértelműen…..
A The Sunday Mirror értesülései szerint a Manchester City meglepetésre vezeti a Juventus csatárának, Paulo Dybalának a megszerzéséért zajló versenyt. A napilap szerint az olasz bajnok inkább a Premier League-be engedné a játékost, mintsem a Real Madridhoz, amely klub a másik komoly név, amely…..
Francia és angol napilapok értesülése szerint a Juventus a Manchester United kapusát, David De Geát szemlélte ki Gigi Buffon utódjának. Az olasz legenda várhatóan visszavonul a 2018-as világbajnokságot követően, ami nem is lenne meglepő, hiszen tavaly töltötte be a harminckilencedik életévét. A Le…..
Úgy tűnik, az Arsenal és a Juventus által is figyelt, tavaly a torinói csapathoz nagyon közel kerülő, ám végül Párizsban maradó francia középpályás a nyáron végül mégis elhagyhatja jelenlegi csapatát. A Yahoo Sport a Le10Sportra hivatkozva azt írja, hogy a Paris Saint Germain tulajdonosa, Nasser Al…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint a tegnap esti Derby d’Italia méltó volt egy Bajnokok Ligája elődöntőhöz is akár, és a hazaiak minden bizonnyal elégedetten hagyták el a stadiont a győzelem tudatában. A győzelem Juan Cuadrado csodálatos góljának volt köszönhető, ám a…..
Napvilágot láttak a Hebei China Fortune klub által továbbított ajánlat részletei, amelyek nyomán Hernanes a Kínai Szuperligába igazolhat. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a brazil futballista még ma aláírhatja szerződését, ahogyan erről a tegnap esti mérkőzés…..
Az átigazolási időszak ugyan lezárult Európában, de az olasz sajtó értesülései szerint a Juventusnál perifériára szorult brazil középpályás, Hernanes előrehaladott tárgyalásokat folytat  a Hebei Fortune csapatával, s hamarosan Kínába igazolhat. A játékos kimaradt a…..
real juve 2017.02.05 12:42:08
Az Inter új tulajdonosai, a Suning Holdings vállalat kész Antonio Contét megbízni a milánói klub szakmai vezetésével, amiért busásan megjutalmaznák, így az olasz mester évi fizetése 15 millió euró lenne, a 400 millió eurós átigazolási összegből pedig alaposan megerősíthetné…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint az Inter és a Juventus közel ugyanazon potenciállal rendelkezik a keretek tekintetében, de szerencsére a milánóiaknak döcögősen indult a bajnokság. A két csapat vasárnap este csap össze a Juventus otthonában. Az újságírók a Juventus…..
A Juventus és Internazionale csapatai holnap csapnak össze a Serie A egyik legnagyobb rangadóján, ám úgy tűnik, a harc a pályán kívül is folytatódik majd Tolisso kegyeiért. Az már hetek óta nyílt titok, hogy a vezetőség egyik legfőbb célpontja a középpálya megerősítésére a fiatal francia…..
Ügynöke szerint Gigi Buffon akár 2018 után is folytathatja karrierjét, és várhatóan nem Gianluigi Donnarumma lesz a Juventus aktuális kapitányának az utóda a kapuban. Az olasz válogatott nemrégiben töltötte be harminckilencedik életévét, és egyértelmű tervekkel rendelkezik a jövőt illetően. „Még…..
A Real Madrid nem kívánja megújítani Isco szerződését, ezért rendkívül kérdésessé vált a játékos jövője a Santiago Bernabeu gyepén. A felek között nem zajlik tárgyalás új szerződés ügyében, mindennek az oka pedig Florentino Pérez. A Marca értesülései szerint Zidane…..
A hírek szerint a Juventus egyeztetett Paulo Sousával, mivel a vezetőség a Fiorentina mesterével kívánja pótolni a Massimiliano Allegri esetleges nyári távozása nyomán keletkezett űrt. A Quotidiano Sportivo napilap pénteki kiadásában megjelent cikk szerint Massimiliano Allegri és a…..
real juve 2017.02.03 18:53:16
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta véleményem szerint nem lesz probléma Paulo Dybala szerződéshosszabbításával, valamint a szakember beszélt klubjának fiatal olasz játékosokkal szembeni reményeiről is. Az argentin csatár a lapok beszámolói szerint több hete egyeztet a…..
A The Daily Mirror értesülései szerint a Serie A bajnoka kapcsolatba készül lépni az Arsenallal Alexis Sánchez megszerzése érdekében, és az üzletben akár Miralem Pjanić is érintett lehet. A híresztelések alapját az szolgáltatja, hogy az Öreg Hölgy eltökélt szándéka, hogy a…..
real juve 2017.01.19 19:09:01
A Napoli legendás futballistája Diego Maradona rendkívül elismerően nyilatkozott Paulo Dybaláról, ám természetesen Gonzalo Higuaín nem számíthatott ennyire kedves bánásmódra, az ő esetében a sokat megélt El Pibe de Oro says csak a hatékonyságot emelte ki. „Lionel Messi, Gonzalo Higuaín és Paulo…..
Chilei hírek szerint a Juventus határozott szándéka megszerezni Alexis Sánchezt az Arsenal együttesétől, hogy a csapat a Paulo Dybala, Gonzalo Higuaín és Alexis Sánchez alkotta hármassal rohamozhassa az ellenfelek kapuját. Olvasóink számára is minden bizonnyal nem újdonság az…..
real juve 2017.01.16 20:33:04
Zbigniew Boniek úgy érzi, a Juventus az idei szezonban sem lesz képes felülni Európa trónjára és nem fogja elhódítani a hőn áhított Bajnokok Ligája serleget. Az olasz bajnokság legutóbbi fordulójában a Juventus 2-1-es vereséget szenvedett a Fiorentina vendégeként és a torinóiak játéka sok…..
Paulo Dybala szerződéshosszabbítása az elmúlt hetekben és hónapokban többször felmerült a sajtóban, és bár látszólag a tárgyalások elhúzódtak, a felek mindvégig arról beszéltek, hogy Paulo Dybala jövője biztos a Juventusnál. A Goal.com munkatársa, Romeo Agresti nemrégiben arról számolt be, hogy…..