Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kártmen

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem akar Gyergyószentmiklósra költözni a HC Csíkszereda jégkorongcsapata, de szerda délutáni állás szerint a hét végén nem tudja a Vákár Lajos Műjégpályán rendezni Mol ligás mérkőzéseit, írja a Csíki Hírlap. A lap szerint a fiatalabb csíki együttes és a…..
A klubok és lelkes barátaink nagyszerű segítségével megszerveztük, hogy a magyar jégkorong-történelemben először minden mérkőzésről megtekinthető legyen az aktuális forduló gólösszefoglalója.Igaz, jelenleg ötből csak négy mérkőzést tudunk megmutatni, de igyekszünk…..
Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars. A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is…..
Olvagatom Draskovics ígéretes törvénytervezetét. Ne abból induljunk ki, hogy Drazsé hülye, azért mégis csakaz ELTE-n végzett a jogi karon 1979-ben. Igaz után a rendszerváltásig a Pénzügyminisztériumban dolgozott... A négy javaslata: -Garázdaságnak minősülne, ha egy egyenruhát…..
Tánczos Barna révén RMDSZ-es politikus került a román jégkorongszövetség élére. Az új elnök a szállításügyi minisztérium államtitkára. Úgy tűnik, a csütörtöki szavazás végeredménye alapvetően érinti a magyar–román közös liga ügyeit is.Tánczos a román első…..
 Mi a picsáért kell Wass Albert szobrokat állítgatni? A pasas elítélt háborús bűnös, és még írónak is a csupán nagyon nagy jóindulattal középszerű, de inkább pocsék. Van még annyi magyar, akik le sincsenek szarva és sokkal többet tettek hozzá az emberiséghez. Mikor…..
Spontán meztervező versenyünkre közel ötven pályázat érkezett. Gyűjtöttünk, válogattunk, egységesítettünk, végül tíz grafikát választottunk ki előzetesen. Olvasóink megszavazhatják, melyik sikerült közülük a legjobban.Ezt a tízes listát átadtuk a…..
Rendkívül fontos döntések születtek a hétfői ligaértékezleten. Ha minden úgy alakul, ahogy a klubok elhatározták, a magyar bajnokság 2008/09-es szezonjában sok pozitív változás lesz az előző, kicsit viharos és zűrzavaros évhez képest.Rég nem látott mennyiségű…..
 Azt hiszem, ez az ember nyomasztóan nem normális. Lehet egy szubkultúrában vicces a didi, meg még a csokifasz is, de ez azért bárhonnan nézve is soknak tűnik.  Pákó kifejti nézeteit Szálasiról, Hitlerről, Jakupcsekről, Nigériáról és a zsidókról Tomcat Bombagyár…..
Kártmen 2008.01.26 01:49:29
Láttunk már furcsa dolgokat. Láttuk már a Vácot Újbudán, fürödtünk a diósgyőri Balatonban, együtt sírtunk a szomszéddal a Szeged után, de amilyen pofátlanul összegrundolták a Sopron-REAC-ot, még minket is szíven ütött. Most csapj le Palota Ironfist! Egyezzünk ki valamiben.…..
Mandiner blog tasnadipeter.com 2008.01.22 19:31:00
Egy e-mailben kaptam meg a honlap címét, kommentár nélkül. Nem nyitottam meg. Aztán kaptam egy képet hozzá. Rákattantam. Hogy milyen, azt mindenki döntse el maga.  Tudják, ízlések és azok a bizonyos pofonok:    www.tasnadipeter.com Mindenesetre a honlapon és a hozzá…..
Kártmen 2008.01.23 10:20:17
Megvolt végre a nagy döntés, és mi azóta Morse-jeleket vizelünk magunk alá a vegytiszta örömtől, de ez sem lehet akadálya annak, hogy csöppet értelmezzük a helyzetet. Egyetlen jelölt, ötórás tanácskozás – mi ez, ha nem a magyar foci legveleje? A hír már ismert:…..
Háth ime! Tescos féle csipsz. Nagyon NAGYON tudom sajnálni aki már fogyasztott ilyet. :( Nem tudom elképzelni hogy a "csipszgyárban" milyen körülmények uralkodhatnak. A képen egy beazonosítatlan valami van, feltehetően egy bogár, de utóbb olvastam ez egy egér ürüléke.…..
Sziasztok Hölgyek / Urak!Úgy döntöttem hogy elindítom a blogogmat, mégpedig azzal a témával hogy mit nem szabad venni a bizonyos teszkó bevásárlóparkokban! Biztos sokan jártak úgy, hogy vettek szörpöt és lekvárszerű izét kaptak, vagypedig tankoltak a bizonyos…..
labdabiztos Úristen, mit vettél! 2008.01.18 09:19:00
Ha én a fehérvári szürke ködben láttam volna meg a napvilágot, most a webáruházakat böngészném Garancsi uras egéralátét után kutatva. Jött, látott, betette a zsetont a csapatba, így manapság a kávéautomata is előre köszön a bohócliga Jesus Gil y Gil-jének. Pedig Garancsi…..
Jégkorong Egy ötös Ljubljanában 2008.01.20 21:39:00
Nagyon simán megverte az Alba Volánt az Olimpija Ljubljana. Kétszer találtak az első harmadban, egyszer a közbülsőben, kétszer a harmadikban, az annyi, mint 5-0. Ahhoz képest, hogy úgy tudtuk, Hetényi helye fix a kapuban, az EBEL honlapja szerint Budai Krisztián kezdett és kapta…..
Mandiner blog Építeni mentünk 2008.01.17 11:00:00
Kedvesen fogadtak minket a munkaterületen, de munkavédelmi okokból nem tehettük hozzá a magunk ásócsapásait az M4-projekthez. Az M4 Barátai még ma újra jelentkeznek a blogon videóval, képekkel, sztorival...
Valakik kitalálták, hogy mosolygóssá tesznek néhány közlekedési lámpát Budapesten (lásd mellékelt ábránkat).Mit lép erre a hivatalos közeg? (Ebben az esetben a jelzőlámpákat üzemeltető Vilati-Sbh Kft. értékesítési vezetője, Jámbor Béla.) "Kifejezetten…..
Jó, annyira naiv nem vagyok én sem, hogy minden valóságshow minden egyes jelenetéről feltételezném, hogy spontán emberi pillanatokat látok, de az azért mégis érdekes, hogy Beckhamné Amerikába költözéséhez szinte az összes szereplőt színészekkel kellett helyettesíteni. Míg…..
Kártmen 2007.08.04 17:44:14
.
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..
Jó érzés látni, hogy az idősebb generáció is tudja magát jól érezni. Nem tudja valaki, hogy ez hol készülhetett? ..
Subba Jr. Ghetto Street Fight 2006.11.23 13:16:00
Mink a Subbánál kevés dolgon lepődünk meg, sokkot pedig szinte soha nem kapunk. A harcoló törpéken csak kacagunk, a Rotten.com fotóinak böngészése közben pedig bármikor megreggelizünk. A beszédes Jr. Ghetto Street Fight című videó végignézése után azonban még mi is nagyokat…..