Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsmuhely

98 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindennapjaim első autómmal :) 2018.03.05 12:08:00
Még hogy kis autó, és nem lehet pakolni! Benne van 4 felni, gumival; egy nagy táska, és még a hangszerem is simán befért :) (Na ezért vettem meg <3 )..
Juppiii! Megvannak az új felnik :) Tisztára súrolva, szállításra készen. A gumik kidobósak, de egy új nyári gumi szettel nagyon mutatós lesz az öreglány alatt!..
Kalandos héten vagyunk túl. Hétfőn el akartam indulni az autóval. Szépen járattam a motort, lesepregettem a havat róla, még beszélgettünk is a kocsi mellett, amikor arra lettem figyelmes, hogy az üzemanyag mutatóm fekszik. Nem lepődök én ezen meg annyira, viszonylag gyakran van ilyen, csak hogy fél…..
Az egyszerűség kedvéért 190.000-es nagyszervíznek nevezem. Ami ki lett cserélve: Motorolaj Olajszűrő Üzemanyagszűrő Levegőszűrő 4 gyertya 5 gyertyakábel Gyújtáselosztófedél Gyújtáselosztórotor Vezérműszíj Feszítőgörgők Vízpumpa Hűtővíz Csomagtartó teleszkóp Ki lett…..
Mai nappal nevemre került az autó. Bár a tulajdonos továbbra is Tesóm, de én vagyok az üzembentartó. Megvoltak a harcaim az ügyintézéssel, de egy fél délelőtt alatt azért csak sikerült :) ..
Egyébként mutattam már...? :)..
Én mára egybe nyomtam a hétfőt meg a péntek 13-át meg mindent. Szóval így a bejegyzés elején leszögezném - az autónak semmi baja, csak én vagyok balfasz ügyetlen ma. Ismerős a helyzet, amikor 2 napi teendőt kell egy délelőtt alatt elintézni, mindenhova rohansz, mindenhol az elvárások.... És akkor a…..
Mai nap folyamán meg is volt az első (közös) közúti ellenőrzés. Kb. mire felfogtam, már el is köszönt a két szótlan, lényegretörő rendőr. A lekérdezés végét se kellett megvárni. Csak vetettek egy gyors pillantást a papírokra, majd hosszasan méregették a kocsi hátulját, amíg bekötöttem magam és…..
Mint a korábbi bejegyzésben írtam, elhatároztam, hogy szükségem lesz egy autóra. Nézelődtünk már a Szerelmemmel, de igazából mindig találtam elegendő ellenérvet, hogy miért ne tartsak fenn egy második autót a háztartásban. Jó az a vonat, viszonylag pontos, olcsóbb így, majd ha nem lesz diák…..
Sziasztok!  A nevem Nóri, és a napokban úgy döntöttem, hogy hamarosan bővítem kis családunkat egy járművel. Miért döntöttem így? Az ideiglenes lakhelyemtől távol (értsd 181 km) kaptam munkát, ami azt jelenti, hogy heti szinten 6 órát ültem vonaton (haha, és még jó idő volt és nem voltak késett), és…..