Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fzoli

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A távol-keleti ország számomra mindig meglehetősen ellentmondásosnak tűnt. Vonz a kultúra, a gasztronómia, taszítanak ugyanakkor a merevnek tűnő viszonyok és a helyhiány. G. szerencsésebb, mint én, hiszen neki megadatott, hogy mindezt saját tapasztalatai alapján döntse el.…..
A Pittsburgh Steelers elkapója Mike Wallace még mindig nem írta alá az egyéves tenderét és várhatóan nem is fogja. Jelen pillanatban egy egyéves 2.7 millió dolláros szerződést írhat alá. Ez a lehetőség június 15.-ig adott az elkapó számára. Ezt követően az új CBA szabályai…..
 Orbán Viktor facebook oldalán találtuk! A hozzászóló nevét nem tesszükközzé, minden tiszteletünk az övé.HAZUGOK VAGYTOK!Hány éve is? Lassan bizony 10 éve!Végig hazudtatok 8 teljes évet! El akartátok hitetni, Ti mindenretudjátok a megoldást!8 évig kivonultatok,…..
Bowl.hu Blog Taj Smith története 2011.05.25 05:16:00
Nem lepődnék meg, ha az olvasók nagy százaléka nem ismerné a címben szereplő úriembert. 2008 óta játszik az NFL-ben, vagyis inkább csak azóta mondhatja magát kerettagnak, mert pályára csak az idei szezon második felében került. A Colts speciális egységében játszik, főként…..
Bejegyzésemben ezúttal az amerikai futball témájú reklámokról lesz szó. A reklámokat általában nem szereti senki, mert hangosabbak a műsornál, túl sok van belőlük, állandóan ugyanazok mennek, és nagy részük mellőzi a kreativitást. Szerencsére a sport témájúak általában…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
A Dodge történetét ismerheti meg alaposabban az, aki a következő ajándékunkat megnyeri. A feladványunk az alsó fotón látható sportkocsi gyártója és típusa. Annyit elárulunk könnyítésképp, hogy a karosszériája brit gyártmány, a motorja viszont Észak-Amerikából…..
fzoli 2009.12.12 08:25:36
Belsőség Rosemeyer nyomában 2009.12.12 08:00:00
Ha ön Bernd Rosemeyer-rajongó, vagy egyszerűen csak szereti a korukat évtizedekkel megelőző technikai remekeket, nyilván erősen a látóterében mozog az Auto-Union háború előtti, Typ D-re épített technikájú rekorderkocsija. Rosemeyer épp az aznap felállított, 432 km/h-s…..
fzoli 2009.12.12 08:01:14
fzoli 2009.12.12 08:07:39
Jégkorong Ez mindennek a teteje 2008.04.20 22:37:00
Egyáltalán nem tartom törvényszerűnek, hogy ki kell esnünk. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy középdöntősök legyünk az elit világbajnokságán. Hogy jutottunk el idáig, és mi vár ránk ezután? Tényleg reszkessen Kanada?Ezt írtam a szlovéniai divízió 1-es…..