Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajándék ötletelő

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rubik kocka, golyóstoll, helikopter, telefonközpont, hologram. Mi a közös bennük? Igen, igen… :) egytől egyig magyarok találták fel, akikre érdemes még ma is emlékezni, hiszen június 13. a magyar feltalálók napja. Biztosan meglepődnél, ha elkezdenél kicsit utánajárni, hogy mi mindent találtunk még…..
Tartsatok bármennyire is naivnak - egyébként az is vagyok :) - de hiszem, hogy a jövőben az ajándékozást inkább az élmény, az érték, a minőség, a minimalizmus, és mindenekelőtt a környezettudatosság fogja áthatni, ami helyébe lép a mai giccses, "minden kütyüre szükségem van" típusú fogyasztói…..
A magyar költészet napja alkalmából, ma kivételesen nem ajándék ötletet adunk, hanem egy kis ajándékot. :) Fogadjátok szeretettel a lent látható pár verset. :) Csak olvassátok el, és töltődjetek fel ezekkel a csodás szavakkal. :) És ha tehetitek ne csak ma, hanem olvassatok minden nap ilyen…..
Itt a tavasz, és hamarosan kikerülnek az ajtókra a csodaszép kopogtatók. Ha esetleg közeleg ismerősötök, barátnőtök, családtagjaitok szülinapja, névnapja, vagy valamilyen alkalomból szükségetek van egy szép ajándékra, akkor egy csokor virág helyett akár egy szép kopogtatóval is meglephetitek őket...
Ha szerettek finom sütiket sütni, akkor biztos veletek is előfordult már, hogy a barátnők, ismerősök elkérték tőletek a receptet, amiről ti másnap el is feledkeztetek. Nos, ez az ajándékötlet a receptet váró barátnőknek lesz tökéletes választás...
Ajándék ötletelő Bio meglepi 2017.02.17 13:42:03
Egyre több embernek fontos, hogy amit fogyasztanak a mindennapokban, az megbízható, minőségi bio alapanyagból készüljön. Ha te is ismersz ilyen embereket, családokat, és esetleg nincs még számukra ajándékötleted, akkor segítünk. :) egy újabb csináld magad ötlet, a DIY ajándék rajongóknak:)..
Egy ajándék, amely biztosan elvarázsolja csemetéiteket. Felfedezésre váró pihe puha oldalak, gombok, cipzárak, patentok, tépőzárak, csupa gyermekszemnek, kéznek érdekes dolog. De mi is ez a csendeskönyv? Mai bejegyzésünkben Krisztitől kérdezünk a csendeskönyvről, aki ezeknek az elbűvölő…..
Hamarosan itt a Valentin nap, így elkezdhetünk gondolkodni, hogy mivel is tudnánk meglepni szeretteinket. A következő ajándék ötlethez nem kell boltba mennetek, sőt még a varrógépet, ollót, ragasztót, és színes papírt sem kell elővennetek. Egy dolog kell hozzá: Csak ti magatok!..
Közeleg gyermekünk szülinapja, névnapja vagy más ünnep, és szeretnénk meglepni valamivel, amitől tátva marad a kis szája. Felmerül ilyenkor a dilemma, hogy megvegyem-e a boltban a több tízezer forintba kerülő játékkonyhát, futóbiciklit, babaházat, lego készletet vagy rukkoljak elő valami egyedivel,…..
Margit2 blogja Képviselőfánk.... 2017.01.23 09:48:44
Szombattól megint együtt volt, a család a hétvégére... Ezért meg is sütöttem ismét a szalagos fánkot... De olyan kapós lett, hogy csak 5 db maradt estére... Ezért, meg azért is, mert már nagyon régen sütöttem képviselőfánkot, vasárnap délelőtt abba is belefogtam... Ja és Amerikánál is nagyon…..
  Biztos sokan láttátok a Fel című igazán megható kis mesét, melyben a benne szereplő kislánynak volt egy Kaland könyve. Ebbe a bizonyos könyvbe írta bele álmai nagy kalandját, amit szeretne majd véghez vinni. De hogy lesz ebből ajándék? Kalandra fel! :)..
A zokni a tipikus unalmas ajándékok közé tartozik. De egy kis kreativitással különleges DIY ajándékot varázsolhatunk belőle. Nézzétek csak! :)..