Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar MGTOW

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem könnyű dolog a párkeresés. A témába vágó korábbi Homár posztok alapján ráadásul nemcsak érzelmileg viseli meg az embert, hanem anyagilag is - és nem csak azért, mert puccos helyeken kell fizetni a vacsorát. Eddig azt gondolhattuk, hogy csak az Elittárs számlázási szokásai okoznak nyomorult…..
Deansdale Marvel vs. Marvel 2018.02.10 13:07:06
Rögtön egy kitérővel kezdem, hiszen nem is erről akartam beszélni, de sebaj: a progresszív néphülyítés elérte a kívánt hatást, a kisebbségek nyugaton már nemcsak péppé vannak hülyítve, de folyamatos fehér/férfi/hetero/keresztényellenes gyűlöletben izzanak. Ennek legfrissebb megjelenési formájaként a…..
Magyar MGTOW 2018.03.13 22:09:06
A korábbi, rassz vs bűnözés témához csak annyit, hogy ez igazából nem "faji" probléma, hanem "szingli anyuka" probléma, és ha eszerint nézitek a statisztikákat, akkor a rasszbéli különbségek eltűnnek!

www.reddit.com/r/MGTOW/comments/576x7r/statistics/

Innen jogos felvetésnek tűnik, hogy akkor mégis miért gyakoribb ez a feketéknél, a válasz pedig egyszerű: a feministák először a fekete családokat tették tönkre propagandával és segélyekkel, most pedig az amerikai társadalom többi része következik...
Na, mármost egy ilyen címmel a szinglihordák :-) biztosan pillanatok alatt szétszedik az embert a tartalom elolvasása nélkül. Nem baj, a polgárpukkasztás állítólag menő, fújjunk bele a nullás lisztbe! :-) Röviden az előzményekről: nem kell ecsetelni, hogy a nyugati világban sokkal kevesebb gyerek…..
Miután kiveséztem, hogyan is működik a párválasztás:  http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/02/01/a_parvalasztas_illuzioja azaz megvolt az alapozás, nézzünk egy ehhez kapcsolódó eszmefuttatást. A nőknek az életben három nagy ellensége van: az idő, a remény és az önérzetük...
Járd a Saját Utad! Blogom 2017.01.11 11:35:22
Wordpressen érhető el, itt csak linket hagyok rá...