Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HomoHominiCanisEst

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyílt forráskódú szoftverekkel kapcsolatban rengeteg tévhit tartja magát, amelyet nem csak a laikusok, hanem a szoftverfejlesztői közösség is részben oszt. Összeszedtük a legfontosabb dezinformációkat és megpróbáljuk őket eloszlatni. ..
A hatalmas óceánjáró hajókon dolgozók élete nem könnyű, és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk: hónapokig összezárva élni másokkal, sokszor szabadnap nélkül, vagy egy-egy pihenőnappal, napi 10-12 órás (vagy még több) munkaidővel. Éppenséggel nem csoda, hogy ilyen…..
"A szovjet hidroelektronika büszkesége" - így hívták a világviszonylatban is hatalmasnak számító Szajano-susenszkojei vízerőművet. Míg egy napon el nem szabadult a pokol: az egyik aggregátor meghibásodása miatt a berendezés 920 tonnás teteje lerepült és elementáris erővel zúdult be a víz a…..
Karácsony előtt a lapok fő- és egyéb felelős szerkesztői elmennek szabadságra, hogy végre családjukkal, barátnőikkel/barátaikkal békésen eltöltsék az ünnepeket, a redakciót meg ráhagyják a segédszerkesztőre, nagy kárt úgysem tud csinálni. Óvatosságból azért készítenek egy listát azzal az…..