Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezermester.furdancs

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmondom őszintén, egy bűnvallással kell kezdenem a történetemet. Elismerem, elgyengültem és egy óvatlan pillanatomban megnéztem egy romantikus vígjátékot a párom unszolására. Megtörtént. Azonban mentségemre szolgáljon ez már évekkel ezelőtt volt, de tényleg! A film címe: Sztárom a párom volt. A…..
Már pedig itt rend lesz! – mondta a nagymama és a tekintete a padlón éktelenkedő k@ka darabra tévedt, amit egy elegáns mozdulattal berúgott az ágy alá… Talán hallottuk már ezt a történetet. Ami biztos, hogy az ember régi vágya, hogy a környezete valamilyen rendezett formát öltsön…, persze tudom,…..
Kevés olyan szerszámon van, ami ennyi mindent kibírt volna, ez nem más, mint a Metabo PowerMaxxSSD akkus ütvecsavarozó. Nagyon szeretem, mert a mai „eldobható” világban ez üdítő kivétel. Bár el kell mondanom, hogy a szomszédjaim nem osztják annyira ezt a rajongást. Főleg amikor este hármon negyed…..
Minden embernek az életében egyszer el kell zarándokolnia Mekkába, Jeruzsálembe, a Vatikánban vagy a kék-sárga áruházba, kinek-kinek a világnézete szerint, hogy boldogabb ember legyen. Mi most bocsánatos módon az utolsóba mentünk kamra polcokat venni, meg hát közelebb is volt. A zarándoklat…..
Bizonyára előfordult már, hogy a toaletten Auguste Rodin Gondolkodóját formáltuk meg modellként, de a nagy elmélkedés közepette tekintetünk egyszer csak az üres wc papírtartóra vetődött, ahol megrökönyödéssel érzékeltük, hogy az utolsó lap is elfogyott. Ha nem is mi fogyasztottuk el, más…..
Aki építkezik vagy betonozik annak gyakran betonvas, betonacél kengyeleket kell hajlítani, igen, de ezt kézzel nem igazán lehet hatékonyan kivitelezni, még ha az ember vasnyűvőnek is születik. Egy-egy vasat még elhajlít az ember, de amikor sokat kell, akkor vásárol egy hajlítót vagy…..
A feleségem azzal a panasszal jött valamelyik nap, hogy van egy kopott kedvenc fakanala, de sehol sem talál ilyet, pedig szívesen venne még egyet. Ilyenkor jönnek a hétköznapi hősök, akik ha a világot nem is mentik meg, de a haza becsületét igen és csinálnak a kedvesüknek ilyet...
A legújabb szerzeményem egy felsőmaró, ami otthon egy kis magyarázatra szorult... A felsőmaróhoz viszont egy asztal is jó lenne, ami újabb lehetőséget kínál egy kis otthoni barkácsolásra, aminek az elkészítését meg is örökítettem...
Itt a tavasz és egy hosszú hétvége, mivel is lehetne eltölteni, mint egy jó grillezéssel egybe kötött barkácsolással. Barátaink hívtak, hogy lenne néhány bepácolt hús, amit szívesen feláldoznának egy családi találkozó apropóján, de ha már épp erre járunk, akkor…..
Furdancs Blog Porzsák házilag 2017.01.10 05:00:00
A történet úgy kezdődik, hogy meglepem a feleségemet karácsonyra. Ez egy remek lehetőség, hogy mások mellett saját magamnak is örömet okozzak, ha tudok kettő az egyben ajándékot vásárolni. Na, nem egy sörbontóra gondoltam, hanem inkább egy porszívóra. Abból is olyanra, amit a körfűrészemre is hozzá…..