Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt7301

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Gyors sávban... 2008.10.13 16:30:00
 Toys and things that come by the dozenThat ain't nothin' but drug store lovin'Hey little thing, let me light your candle'Cause mama I'm sure hard to handle, now, gets aroundOtis Redding: Hard to HandleHogy mennyire hard to handle az emberben genetikailag kódolt, zsigerből fakadó sebesség…..
Same shit, different week - mondja a művelt albán hegyipásztor az eheti tévéműsorra rápillantva, és komótosan szív egyet a csempész Marlboróból. Mi is így vagyunk ezzel, hiszen a ma esti kínálat túl sok újdonságot nem hoz, de mindent megpróbálunk, hogy találjunk valami…..
Hétfő van, a bűn és a munka napja, nézzük, mivel büntetjük magunkat ma este. A Tv2 lerakja a szokásos csomagocskáját az asztalra, NCIS (21.10), Gyilkos számok (22:10), Különleges ügyosztály (23:10). A Dunán Derrick (18:00). Az m1-en pedig a TV ügyvédje (20:10), és a Kékfény…..
Ma este indul az m1 hatrészes sorozata Antal Imréről, kezdjük hát ezzel az ajánlót. A 19:55-kor képernyőre kerülő, Az én Antal Imrém című műsorban hetente más és más pályatárs, barát és kolléga válogat a nemrgé elhunyt művész életművéből. Utána Tűzvonalban, nem a…..