Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azbesztnemjó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 8.  Lehet, hogy Orbán azt hiszi, meg tudja nyerni a választásokat, ha antiszemita és idegengyűlölő félelmeket terjeszt, de látványosan nagy öngól, ha valaki megsemmisíti Magyarország egyik legfontosabb oktatási intézményét.   Hangos…..
Azbesztnemjó 2017.04.09 13:03:17
Miközben Párizsban nemzetközi békediktátumot készítenek elő Izrael számára, Moszkvában Mahmúd Abbasz Fatah-mozgalma és a Hamasz arról kezd tárgyalni, hogyan űzhetnek el 600 ezer zsidót a földjükről – Júdeából, Szamariából és Kelet-Jeruzsálemből, amelyet a leendő palesztin állam számára követelnek.…..
Azbesztnemjó 2017.01.14 18:01:10
@Tamás Paitz:

"tetves szemét arabok"

Ez a hagyományos zsidó rasszizmus megnyilvánulása.
Azbesztnemjó 2017.01.14 19:42:44
@edison777:

A hasonlat helytálló, lakótelepeket építenek, betelepítenek máshonnan lakosságot, hogy az eredeti lakosság kisebbségbe kerüljön és később már ne formálhasson jogot a területre.
Azbesztnemjó 2017.01.14 20:12:15
Az európai népvándorlást és fajkeveredést zsidók irányítják:

www.spiegel.de/spiegel/print/d-139000005.html
26.09.2015
“In Westeuropa läuft ein Experiment, das in der Geschichte der Migration einzigartig ist: Länder, die sich als monoethnische, monokulturelle und monoreligiöse Nationen definiert haben, müssen ihre Identität wandeln. Wir wissen nicht, ob es funktioniert, wir wissen nur, dass es funktionieren muss.”
(“Nyugat-Európában egy egyedülálló kísérlet zajlik. Azoknak az országoknak, melyek magukat korábban etnikailag, vallásilag homogén nemzetként definiálták, meg kell változtatniuk identitásukat. Nem tudjuk, hogy ez fog-e működni, de egyet tudunk, ennek működnie kell.”)
Yascha Mounk zsidó Harvard-professzor

www.youtube.com/watch?v=wb_4U2UJucE
"A muszlimok és zsidók természetes szövetségesek a régi európai rend lerombolásában."
Pinchas Goldschmidt rabbi

www.youtube.com/watch?v=3GW7dAya5Y0
2008 december
"A cél a fajok összekeverése. Ez a 21. század legnagyobb kihívása. Ez nem választás kérdése, ez kényszerítő szükségszerűség."
Nicolas Sarkozy zsidó származású korábbi francia elnök

www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ
Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies
(“Barbara Lerner Spectre felhív a keresztény európai etnikai társadalmak megsemmisítésére”)
“I think there's a resurgence of anti-Semitism because at this point in time, Europe has not yet learned how to be multi-cultural. And I think we're gonna be part of the throes of that transformation which must take place. Europe is not gonna be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are gonna be at the center of that. It's a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multi-cultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.”
(„Azt hiszem, hogy az antiszemitizmus újjáéledt, mert jelen korunkban Európa még nem tanulta meg, hogy hogyan legyen multikulturális. És azt hiszem, hogy mi részesei leszünk ennek a fájdalommal járó átváltozásnak, aminek be kell következnie. Európa többé nem lesz az az egyszínű társadalmak összessége, mint amilyen egykoron, a múlt században volt. A zsidók lesznek ennek (az átváltozásnak) a középpontjában. Európa számára ez egy hatalmas átváltozás, aminek meg kell történnie. (Az európaiak) most mennek át egy multikulturális módba; ránk, zsidókra pedig neheztelni fognak a vezető szerepünk miatt. Azonban ez a (zsidók általi) vezető szerep, valamint az az átváltozás nélkül Európa nem fog fennmaradni.”)