Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gz

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
gz 2013.09.08 10:59:50
Vastagbőr Pontot az i-re 2011.12.15 09:01:00
Kedden adott Varga Mihály egy hosszabb interjút az Origo-nak: "A magyar kormánynak tehát a következő hetekben-hónapokban három szereplővel kell valamilyen kiegyezést kötnie. Az egyik az IMF, hogy egy biztonsági háló legyen körülöttünk. Meg kell állapodni a…..
gz 2011.12.15 15:02:53
@Viktus: Szóval ha hitelt veszünk fel az nem gerjeszt inflációt?
gz 2011.12.15 16:19:08
@horváthferi: A FED nem az amerikai állam tulajdona.

@Borenbukk: 1. Miért nem? A hitel nem kerül bele a magyar gazdaság vérkeringésébe? Nem lesz több pénz a gazdaságban?
2. Szóval ha az állam építtetni akar mondjuk egy autópályát vagy metrót, akkor annak akár ki is nyomtathatná az ellenértékét? Hiszen ott a fedezet a pénzre, az új autópálya.
gz 2011.12.15 18:02:20
@Borenbukk: 1. Tehát a hitelfelvétel végülis deflációt okoz? Kivéve, ha nagyobbat növekszik a gazdaság, mint a kamat?

2. Maga az autópálya felépítése is már egy teljesítmény. Növekedik általa a gazdaság, nem?
Belsőség A hondások lelke 2011.08.24 07:39:00
Jó autó a Honda és a BMW, de nagyon rossz az Alfa Romeo? Ha megszeretünk egy autót, akkor elviseljük a hibáit, ha nem szeretjük, akkor pedig a hibátlan sem elég jó. Mai cikkünk blogposztja...
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
gz 2010.08.03 12:05:06
@Johnny336: Damn, éppen a Moszadot akartam írni én is. :)

@Láda Dáma: Középsuliban úgy tanultam (nemtom, mennyire igaz), hogy a középkorban tilos volt hitelt adni uzsorakamatra jó keresztényeknek, tehát a nem keresztények (zsidók) űzték ezt a fajta bizniszt. Így sikerült némi ellenszenvet felhalmozni az adósok körében...
Arányaiban az autópályákon történik a lekevesebb baleset, de a nagy sebesség miatt ezek különösen veszélyesek tudnak lenni. Ezért is figyelnek oda, hogy amikor valamilyen munkát végeznek akár az úton, akár mellette, azt jó előre kitáblázzák, fokozatosan csökkentik a…..
Egy-két órája itt az irodában a kolléganőm mesélte a hétvégi élményeit az M7 három sávos szakaszáról és az ott szokásos jobbra nem tartásról. Utána jutott eszembe, hogy ezt a témát ugyan már több posztban is alaposan kitárgyaltuk, jött egy levél pár hete, amiben Riska…..
gz 2010.06.29 11:07:51
@Netszamuráj: Hagyni kell a lelki szegényeknek is egy kis teret, ahol kiélhetni magát. ;) :) :)
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
gz 2010.06.20 18:22:55
Mivel tegnap csak új off topicot kaptatok, valódi, érdekes posztot galád módon viszont nem tettem ki. Cserébe most a szokásosnál korábban olvashattok egyet, amit Tibor küldött, szemléltetve az igazságos és egyenlő mértékű bírságolási gyakorlatot, vagyis ennek hiányát. És a…..
Na ilyenről sem hallottam még, hogy a vizsgabiztos rosszul tudja, buktat, aztán a tanuló új vizsgáját neki kell állnia. Márpedig Krisi erről számolt be. Az új vizsga eredményéről még nincs hír, reméljük, nem szórakoztak vele a kollégák szolidaritásból... Érdemes elolvasni…..
gz 2010.06.14 21:48:50
@Reggie: Az alárendeltséget tábla jelzi, ha nincs tábla, nem alárendelt az út. A posztban a tanulónak nincs táblája, tehát elsőbbsége van. Van még kérdés?
gz 2010.06.15 08:35:35
@Reggie:
"Reggie 2010.06.14. 21:14:13
Hangsulyozom, hogy csak a keresztezo uton levonek kell elsobbseget adni, a veled egy uton levo es elotted kanyarodonak nem. "

Hátja, majdnem ugyanazt.
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
gz 2010.04.20 09:56:31
gz 2010.04.20 10:28:02
@Catia: iwiw-en fenn vagy? :-)
Talán a lenti levél írója is érzi így utólag, hogy féklámpát villantani is fölösleges volt, talán hibának is mondhatjuk, mert azt kérte, hogy a nevét ne írjam bele a posztba. Van az az állatfaj, aki senkire sincs tekintettel, a szabályokat is leszarva közlekedik úgy, mintha…..
gz 2010.04.05 18:06:36
@X Factor: Felnőtt, intelligens cselekedet lett volna. Errefelé ritka az ilyen...
Takarékos válogatás a mai, jövőhétre reméljük gazdagabb lesz.Szoporiné melleGólyaMárkóval és GrétivelFotosop artistaA miniszterelnök úr és énMilfNyalikaA legjobb klub, egyszer tagja leszel te is!Anti..
Mit érdemel az a cég, aki önjelölt művészként csodálatos jégvirágokat varázsol a kocsim szélvédőjére az általa előállított/forgalmazott, -19 fok dermedésponttal reklámozott szélvédőmosóval, -4 FOKBAN???? Örök kérdésként feszeng bennem az a TÉNY, hogy mióta gépjármű…..
gz 2010.01.28 18:23:36
Röviden ismertetem a helyzetet, a parkolást egyszer már kifejtettem hosszabban. Már 2008-ban is levettek azért, ha a körúton álltam, pedig itt lakom, de a körút a fővárosé, nem a kerületé, állok a mellékutcákban. Drágább lett a parkolás az egész városban, ezt is elviseltem.…..
autózz! Levillogta a hóekét 2010.01.03 11:31:00
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az…..
gz 2010.01.03 21:41:09
@misitcom: Nem idegeskedem. Mások véleményét én is szívesen olvasom, értelmes emberekkel szívesen vitatkozom, de sajnos az utóbbi időben eldurvult a dolog, a vita átment fikázásba/anyázásba. Ez nem tetszik. (Tegnap írtam is Silentnek, hogy átnevezhetné a blogot...)
Csak John két rövid sztorit is tömörített a levelébe, amikben gyalogosként próbálta túlélni az esti budapesti közlekedést. Rajzolt is a lenti térképekre, bár nem árt kicsit ráfókuszálni a két műholdképre, hogy ez feltűnjön. Két apró történetet szeretnék elmesélni,…..
gz 2010.01.02 14:58:57
@SilentSound: Lassan átnevezhetnéd a blogot. Mondjuk szidjukegymástgyerekek.blog.hu, vagy anyázz.blog.hu, esetleg kitérdekelaposztugorjunkegymastorkanak.blog.hu...
gz 2010.01.02 15:32:07
@SilentSound: Én is csak az utóbbi időben vettem észre, mintha a karácsonyi ünneplés kihozta volna egyes kommentelőkből a kötekedő barmot (pl.: az előző posztnál is).
Hajrá, élj a jogaiddal, támogatlak. :-)
Hasonló címmel sok helyen találkozhattunk a karácsonyi vásárlási őrület kezdetén megnyitott budai pláza kapcsán, de Xaba története nem erről szól, hanem az Örs Vezér terén lévő bútoráruház mélygarázsáról. Itt nem a szellőztető rendszer volt a rossz az ünnep előtti…..
gz 2009.12.30 14:16:39
@szaGértő: A kuplung benyomására indul újra a motor. Totalcaron van róla cikk...

Poszthoz: ilyen esetben vissza is lehetett volna állni a parkolóhelyre, és visszamenni az áruházba 99 forintos hotdogért. :-)
Az előző részben már szemügyre vettünk néhány pénzintézeti trükköt, amikkel a lakáshitelért folyamodó ügyfeleket kopasztják meg. Ha netán deviza alapú hitelről van szó, akkor újabb lenyúlásokra vetemednek a hitelnyújtók.Devizaárfolyam meghatározása. Bár deviza alapú…..
Nincs is nagyobb bók egy cég részéről, mint amikor annyira népszerűvé válik a blog az ott dolgozók körében, hogy tiltólistára teszik időről-időre. Marty Mcfly épp két ilyen tiltás közötti állapotban van, úgyhogy reméljük, pont tud munka helyett figyelni a fontosabb dolgokra…..
Ne ijedjetek meg, lesz ma rendes poszt is, de mivel a blog okán személyes érintettségem van a következőkben, gondoltam, megosztom veletek, hátha valakit érdekel.Csütörtök éjjel, az autóvadászat előtt írogattam a válaszokat erre a rengeteg kérdésre éberkómás állapotban, aztán…..
Késő estére egész sokan lettünk tegnap Gyömrőn a tófürdő partján, összességében nagyon jól sikerült az egész, mindenki végigvigyorogta, még azok is, akik nem vehettek magukhoz semmi alkoholtartalmú folyadékot. Volt az elején bonyodalom abból, hogy tűzgyújtási tilalom van,…..
Harrrrrr Blog Elvont képrejtvény 2009.05.06 21:32:00
Újabb képrejtvény, várom a megfejtést azoktól, akik nem tudják!Akinek nem megy, nézheti a mellét, aki azt is megmondja, hogy ki ez, az nagyon nagy jutalmat kap! :DVÁROM A MEGOLDÁSOKAT!           ..
gz 2009.08.20 18:56:07
α-tól ω-ig Modellből filmsztár 2009.08.14 11:55:00
A Total Film ismét nagyot alkotott, ugyanis összeállítottak egy listát, mely a modellből filmsztárrá vált hölgyeket sorolja fel. Nem is olyan régen a blog egy, a leghíresebb gonoszokat tárgyaló sorrendet állított fel. Most azonban azokkal a nőkkel foglalkozik, akik kezdetben…..
gz 2009.08.14 16:31:34
@Tyrannum: Csak a felelősséget vállalod, vagy ki is javítod a hibát? ;-)
Már minimum 2 órája felhívták rá a figyelmedet...
Richárd igazi szombatra való sztorit küldött nekünk, mert kell a végigolvasásához egy kis idő, de érdemes magunk elé képzelni a leírt szituációt, különösképpen a levél vége felé lévő albérletes résznél. Egy könnyed, szórakoztató sztorit osztanék meg a Tisztelt…..