Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dooir

100 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
In my weird mind Neked könnyű! 2020.06.01 11:57:24
Ismerős az a helyzet, amikor sokat dolgozol, valamint és eléred a célod, mások meg csak annyit reagálnak: „Neked könnyű!”? Vagy esetleg te vagy az, aki úgy látja, hogy mindenki más dolga egyszerűbb? Mindkét oldalnak ajánlom a cikkemet. Az utóbbi hetekben/hónapokban/években egyre többször hallotta…..
In my weird mind Leérettségiztem 2020.05.17 18:22:37
Gondolom mindenki hallotta, hogy az elmúlt hetekben zajlottak az érettségik, amin én is túlestem (akinek még mindig tart azoknak kitartást!). Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat, hogy milyen volt vizsgázni ebben a vírusos időszakban. Mindig is jó tanuló voltam, régebben sokat izgultam…..
dooir 2020.05.27 12:55:23
@mindenuttjooo: Köszönöm! Hát az biztos, hogy emlékezetes marad.
dooir 2020.05.30 21:06:52
@Ninnaa: Köszönöm! Mostanra már tudom az eredményeimet is, minden ötös. A törinél én is az atlasztban bíztam, ami segített is. Az infót én is előrehozottal tettem le (így utólag az egyik legjobb ötletem volt). Ismerősi körből senki nem lett beteg, inkább csak az volt furcsa, hogy milyen nagy hanggal hirdették előre, hogy mennyire szigorú szabályok lesznek, aztán ahhoz képest kb semmi nem volt.
Már jó pár éve foglalkozom kaktuszokkal és más pozsgásokkal, ennyi idő alatt megtapasztaltam több verzióját is annak, hogyan lehet kinyírni őket (persze sosem direkt).  Most leírom nektek, mit csinálhattok, hogy nektek ne kelljen ezt átélnetek. Öntözd! Mindenhol azt hallani, hogy a kaktuszok…..
Az elmúlt heteket, hónapokat kitöltötte az érettségire készülés, most pedig, hogy vége a vizsgáknak (tudom, nem mindenkinek) rengeteg szabadidőnk felszabadult. Összeszedtem miket lehet csinálni ebben az időszakban. Korrepetálj! A fiatalabbaknak még javában tart a suli, így a felszabadult…..
Egyre jobb az idő és egyre többet lehetünk a szabadban. Sok növényt már el kellett ültetni, de például sok virág csak ezután következik. A kertészkedés nem mindig egyszerű, de most összeszedtem 5 olyan dolgot Aliexpressről, ami megkönnyítheti a dolgunkat. Már korábban is írtam arról, hogy…..
In my weird mind Dália mánia 2020.04.15 10:44:11
Érdekel hogyan lesznek szépek a dáliák, hova ültesd őket és mit kezdj a virágokkal? Cikkemből kiderül. A jó idő beköszöntével elkezdődtek a kerti munkák is, amit már nagyon vártam. Sok zöldséget már a korábbi hetekben/hónapokban kiültethettünk, de az én kedvenc részem csak most következik. A…..
In my weird mind Áprilisi TAG 2020.04.11 18:56:30
Hosszabb kihagyás után egy TAG-et hoztam nektek. Ritkán töltök ki ilyeneket, de a Blogzaholic csapata által összeállított kérdéssor most szimpatikus volt. Ha van blogotok, nektek is ajánlom a Facebook csoportot, ahol különböző játékokat és ehhez hasonló kérdéssorokat is találtok. Meg persze társaság…..
Az elmúlt egy hétben alaposan megváltozott, hogy hogyan tanulunk, készülünk az érettségire és dolgozatokra. Már egy ideje terveztem egy, tanulási segédletes bejegyzést készíteni, már a vázlatok is megvoltak, de nagy részét törölhetem is, mert a figyelj órán és hasonlók nem alkalmazhatóak a…..
Az új évvel itt a fogadalmak ideje is. Szinte mindenki kitűz egy célt maga elé, mégis csak kevesen tudják véghez vinni ezeket. Most tippeket hozok nektek ahhoz, hogy reális célokat tűzhessetek ki és év végén örömmel tekintsetek vissza a listátokra. Vegyél elő egy naptárat Akár fel is rajzolhatod…..
In my weird mind Évösszegzés 2019.12.29 21:31:06
Boldog új évet mindenkinek előre is! Remélem kellemesen telt a karácsony, szeretettel és bejglivel teli kezdtek neki az új évnek! Ahogyan tavaly is, úgy idén is lezárom az évet itt a blogon egy poszt formájában. Ha érdekel miket sikerült elérnem, hogyan telt az évem akkor olvassatok…..
Gondolom mindenki tisztában van az oktatási rendszerünk problémáival, hiányosságaival. Az elmúlt pár hétben több kiemelkedő eset is bizonyította, hogy ami most megy az nem működőképes és sajnos az a tapasztalat, hogy évről-évre romlik. Most igazából nem is magát a rendszert terveztem szidni (pedig…..
Előre látom, hogy ez egy megosztó cikk lesz, hiszen egy elég tabunak számító témát érintek benne. Ez a téma pedig a mentális betegség és hogy milyen egy ilyen beteg környezetében lenni. Ez nem ellenük szól, csupán egy másik szemszöget szeretnék megmutatni. Mint az már a címből kiderült az egyik…..
Egy hét szünet után ma újból becsengettek az iskolákban, véget ért az őszi szünet. Ennek örömére mára le is betegedtem, a szervezetem tudja, hogy nem akarok menni. De ha annyira szeretek tanulni akkor mitől jön ki rajtam is az iskola-undoritisz? Ezt fogom ma elmesélni nektek. Mindig is jó tanuló…..
Remélem akik blogolnak már hallottak a blogzaholic nevű Facebook csoportról és weboldalról, ha még nem akkor nézzetek utána, mindenképpen érdemes csatlakozni. Most tőlük hoztam egy halloweeni tag-et. Még sosem volt ezelőtt tag az oldalon, úgyhogy remélem tetszeni fog. Nyugodtan töltsétek ki ti…..
Végre megszereztem az autós jogsimat is, így véget ért egy számomra igen megterhelő szakasza az évnek. Szeretném elmesélni nektek, hogyan éltem meg ezt az egész folyamatot és szeretnék támogatást nyújtani azoknak, akik hasonlóan éreznek. Azt már az elején elmondom: én nem akartam ezt a jogsit.…..
Aki rendszeresen követi a blogot vagy akár csak időnként néz rá annak feltűnhetett, hogy már több, mint egy hónapja nem született új bejegyzés. Aki más platformokon követ, az ott sem érzékelhetett többet. Most úgy döntöttem leírom nektek mi minden történt/történik velem mostanság, illetve milyen…..
Kinek, hogy telt az első hét az iskolából? Nálunk már rendesen beindult. Ez az utolsó évünk így már az összes tanártól hallgathatjuk, hogy érettségi így, meg érettségi úgy. Persze, én is tudom, hogy kell rá készülni, de azért az első nap kiosztott tételt kicsit túlzásnak tartom. Ami kissé nehezen…..
Véget ért a nyár és holnap már az iskolákban is becsengetnek. Őszintén nem vártam ezt, de van olyan, aki igen? Szerintem nincs. De mielőtt még belegondolnánk milyen lesz újra az osztálytársaink és tanáraink társaságát élvezni kicsit összefoglalom mi minden történt a nyáron. Június A nyár első…..
Már lassan elérünk a cukkiniszezon végére, viszont az utolsó pár darab megmentésére hozok nektek pár receptet. Idén nyáron a cukkini lett az egyik kedvenc alapanyagom a konyhában, ugyanis nagyon sok finom étel készíthető belőle. Mivel nagy kertünk van, így bőven lett idén, sőt még több is, mint…..
Egy hete Facebookon és Instagramon is szavazhattatok, hogy miről látnátok bejegyzést szívesebben. A döntés elég egyértelmű volt, ugyanis egy ember kivételével mindenki az AliExpress-es termékajánlóra szavazott. Úgyhogy el is hoztam nektek ezt a bejegyzést. És itt jön az amiért annyira nem fogtok…..
Elérkezett az utolsó BloggerKépzős bejegyzés. Még pár napja sem gondoltam volna, hogy tényleg eljutok eddig a posztig, de itt vagyok. Ma egy olyan könyvről kell írnom, ami befolyásolta az életemet, de én inkább egy írónő könyveiről írok. Aki pedig nem más, mint Colleen Hoover. Akik Instagramon…..
Valami hiányzik, na de mi? Szerintem ez volt a leginkább szabadon értelmezhető téma a BloggerKépző kihívásában. Volt, aki elhunyt szeretteiről írt, volt, aki itthon nehezen beszerezhető piáról, volt, aki a hétköznapi apró örömökről. És én miről fogok írni? A kimaradt bejegyzésekről. Nem tudom…..
Ez is sok gondolkodást igénylő feladat volt. Ha belegondolsz te elsőre meg tudod mondani ki a legfontosabb ember az életedben? Szerintem erre nem tudják sokan rávágni a választ. Én is rengeteget agyaltam, hogy kiről írjak. Gondoltam anyára, apára, a húgomra, a barátomra aztán rájöttem, hogy egyik…..
Most egy könnyedebb témát hozok nektek. Ez pedig a 10 kedvenc dalom. Ezt a listát nem volt könnyű összeállítanom, mert viszonylag sokféle zenét hallgatok és általában a kedvenceim az aktuális hangulatomtól függenek. A következő felsorolás teljesen random, mivel nem tudom ezeket a dalokat sorba…..
A mai BloggerKépző kihívás témáját már nagyon vártam, hogy megírhassam. Kezdem úgy gondolni, hogy valami nálam fordítva van bekötve, mert mások ezt találják nehéznek, míg amivel nekem gyűlt meg a bajom azt könnyűnek. Na, de mi is ez a téma, amit annyira vártam, ez a „Véleményem a függőségről” című…..