Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amindentlátószem

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valóban a politikai korrektség végnapjai jönnek az idén? Egyáltalán mindenki ugyanazt érti-e e kifejezés alatt? Azok, akik szimpatikusnak tartják Orbán Viktor új programját, amely a liberális demokráciák egyik fundamentumát készül kiirtani a közéletből tudják-e hogy saját politikai jogaikat is…..
amindentlátószem 2017.01.08 13:48:05
No ha korrektek akarunk lenni akkor, azt kell kijelenteni a politika és a korrektség olyan távol vannak egymástól mint Makó, Jeruzsálemtől, ami egyébként nem is csoda hisz olyan döntéseket nem lehet hozni ami mindenkinek éppúgy megfelel, és ha már egyik fél is veszit a dolgon, az ugyebár vele szemben nem korrekt, továbbá a politika mindig is a háttérben folytatott játszmákról szól, szólt, és szólni fog, nem csak itt hanem mindenhol a világban. Ezen kár is vitázni. Nem politikailag korrektnek kellene lenni, hanem minden politikusnak embernek maradni, és nem elfelejteni, honnan is jött. Ami egyébként magyarországon zajlik, az legkevésbé sem nevezhető politikának, már a rómaiak is megmondták mi kell a népnek "cirkusz és kenyér" a cirkuszról a tisztelt vezetőink, és az ellenzék folyamatosan gondoskodik, és még a többség egyenlőre kenyeret is tud venni. Én nagyon sokáig fideszes voltam, de be kell valljam megcsömörlöttem ettől az egésztől amit ma politika cimszó alatt az országban művelnek. A mesterségesen gerjesztett társadalmi feszültség, és az hogy mindig kell egy ellenség az legyen valós vagy mondvacsinált, elvonja az emberek figyelmét a valós problémákról, arról hogy a világ egyre nagyobb szarban van, és igen a világ nem csak magyarország. De amig az emberek egymást ölik ideológiai okokból addig szép lassan átveszik az uralmat felettük, és ez fel sem tűnik, sőt, saját maguk mondanak le a jogaikról. Ahogy olvaslak titeket, ti is csak egyik vagy másik oldal véleményét szajkózzátok, az azonban fel sem tűnik pont igy vagytok megvezetve, mivel ez a cél. Azt hiszitek báriki is aki milliárdokat lop el vagy milliókat, az itt kommentel, vagy megvédi bármelyik oldal mundérjának is a becsületét itt a komment háborúban, nagy ivben szarnak a fejünkre, esetleg ha még is beleolvasnak röhögnek egy jót, hogy az idióták egymásnak estek ismét. A magyar politikai "elit" úgy össze van fonódva üzletileg, hogy eldönteni nem lehet hol kezdődik az egyik, és hol végződik a másik. Ti pedig azért marjátok egymást hogy értük harcoljatok egymás ellen, pedig mindenki ugyanúgy megvan lopva, max van aki ezt egyenlőre kevésbé érzi, mert jobb állása több jövedelme van, van aki viszont a napi szintű életbenmaradásáért küzd. És akkor a mélyentisztelt miniszterelnökünk kijelenti, hogy ma magyarországon nincs korrupció és jóllét van, fajlődő ország vagyunk, annyira egy fideszes sem lehet elvakult, hogy ezt bevegye. Ha az unió elzárná a pénzcsapot, itt szószerint éhen döglenének az emberek, és ehhez diploma sem kell csak józan paraszti ész.
amindentlátószem 2017.01.08 13:48:52
Természetesen a kialakult helyzetért nem csak a fidesz a felelős, a rendszerváltás után szétlopták és eladták az országot, ez ismét nem vita tárgya ezek tények, ők úgy kerültek hatalomra hogy szarból kellett volna várat épiteni, no de azt mint tudjuk nem igazán lehet, vagyis lehet, csak szarvárat, no ebben élünk most. Amikor pedig elkezdtek csordogálni az uniós pénzek akkor kaptak vérszemet akik addig el voltak zárva az igazi nagy pénzektől, és rájöttek, hogy lehet abból meggazdagodni hogy valaki politikus, ennek a hozadékát látjuk, úgy tűnnek el milliárdok offsort cégekben, hogy gyakorlatilag követni sem lehet, deviza tartaléka gyakolatilag nincs az országnak ahogy már aranytartaléka sem, mind kockázati befektetésekben landolt, a nyugdijalapot rég kifosztották. És aki azt hiszi jobb lesz ha egy másik kormány kerül a mostani helyére az ne feledje azt a közmondást "Egyik kutya nem harapja meg a másikat!" eddig minden kormány megigérte a rendszerváltás óta, hogy keményen megbünteti azokat akik loptak, valahogy mégis a mai napig ugyanazokat az arcokat látjuk a politikában, ezen nem árt elgondolkodni, persze vannak idióták akik bebuknak, de hát mint tudjuk valakit be kell áldozni, hogy a játék pörögjön tovább, és hát valahogy soha nem azok buknak akiknek a szálak összefutnak a kezében. Szóval ahelyett hogy itt anyáztok, tudom ajánlani kicsit szálljatok magatokba, tegyétek félre a marha nagy büszkeséget, pártérzékenységet, és gondolkodjatok. Miért van az hogy tönkre teszik az oktatást? Mert veszélyes ha gondolkoztok, mert még véletlenül átláttok a szitán, nem gondolkodók kellenek, hanem robotok. Miért van az hogy tönkreteszik az egészségügyet, tornázzák fel a nyugdijkorhatárt? Mert a beteg ember pénzbe kerül, olcsóbb ha megdöglik, egyébként sincs pénz a nyugdijakra, igy aki el sem éri a nyugdijaskort, annak már nem kell kipengetni amit évek alatt befizetett, és ami már úgysem gyarapitja az államkasszát. A politika mára nem több mint üzlet és úgy működik mint a szolgáltató ipar, ott is hangoztatják hogy mi fogyasztókért vagyunk, pedig csak önmagukért és a részvényesek hasznáért dolgoznak, ha nem fizetet a számlát szemrebbenés nélkül viszik a házad, a kocsid. Egy megoldás lenne, be kellene látni, hogy nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel ( amit persze soha nem fognak, hisz akkor nem férnének a pénzhez) és olyan szakembereket ültetni a posztokra akik valóban értenek is a dolgokhoz, és őket nagyon jól megfizetni, természetesen teljesitmény alapon, még igy is olcsóbban úszná meg az ország, mert a milliárdok igy is elfolynak, a magyar meg nyakig ül a szarban és csak azért imátkozik, "hogy add uram hogy ne hullámozzon"). No röviden ennyi, és igen most lehet anyázni engem is egész nyugodtan. Viszont ha már csak egy ember is elgondolkozik azon amit leirtam, akkor bőven megérte.