Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abrahala

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
abrahala 2017.05.29 08:36:35
Nagyon szeretném tudni, hol van Magyarországon az a hely, ahol a cikk szerint 100km-es körzetben csak 50milliós nagyságrend feletti, legalább 3 szobás, "nem-lepukkadt" lakások vannak. Káposzta userrel egyetértve én is feltételezem, hogy ilyen fizetéssel Bp-en lakhat az ifjú pár, és akkor máris elfelejthetjük a 100km-t. Igen, utazni kellhet a munkahelyig, de nem 100km-t, hanem 10-15-öt.
De hogy megpróbáljak konstruktív lenni: azt javaslom az érintetteknek, hogy ne akarjanak azonnal "mindent". Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha álmaink lakásába/házába költözhetnénk azonnal, de érdemes tenni egy kísérletet meggyőzni magunkat, hogy nem dől össze a világ, ha pár évig kompromisszumot kell kötni. Aztán néhány év múlva, amikor meglátják hogyan jönnek a gyerekek, hogyan alakul a fizetésük, és merre mennek a lakásárak, lehet tovább költözni. Addig is, Bp bármelyik tetszőleges pontjától kényelmesen elérhető távolságban találhatók bőven olyan 3+ szobás ingatlanok amelyek egyáltalán nem rosszak, és 20-30m között meg lehet venni. Kicsit kijjebb nagyobbakat is könnyen lehet fogni, ha nagyon zöld környezet kell. Nem újépítésű, ez tény. Bár bevallom, és sosem értettem, miért ragaszkodnak emberek annyira hozzá.
CSOK szerintem felejtős, nem csak mert (szerintem) nem érdemes az újépítésűvel bajlódni, hanem mert az erre alkalmas ingatlanokat már rég bőven beárazta a piac, és talán már inkább tartunk ott, hogy a támogatással együtt is inkább bukó. És éppen ezért érdemes olyan ingatlanokat keresni, amelyek ilyen vagy olyan szempontból éppen hogy csak kiesnek a támogatási körből. Azokat viszonylag jó áron meg lehet csípni.
A Dunántúl egyik legnagyobb szolgáltatójának számító Tarr Kft. is kivette a csomagjaiból a Discovery-csoport csatornáit (TLC, Eurosport, Discovery Channel, ID Extra, stb.). A Facebookon persze nekik estek a nézők, amire így reagáltak: Tisztelt Előfizetők! Többen jelezték ezen a fórumon, hogy…..
abrahala 2017.01.06 14:04:04
@Dzsordzs Lukász: Érdekes időzítés, hogy a digi pont most vette vissza a Discoveryt (és a TLC-t), egyelőre csak a műholdasoknak, de azt írják, hogy nemsokára a kábeleseknél is elérhető lesz (digi.hu/hirek/discovery-channel-es-tlc-digi-kinalataban)