Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putyilov

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap olvastam a Fika blogon egy pontosan ellenkező címmel ellátott posztot. A leírtakkal egyet is értek, sajnos, nekem is volt már tapasztalatom bunkó eladókkal.Amiről viszont írni szeretnék az az érem másik oldala. A legtöbb eladó nem hiszem, hogy pusztán a kevés fizetése miatt…..
Sajnos, nem tartozom azok közé a nők közé, akik gondolnak egyet, kapják a bikinit, és már indulnak is a strandra. Legalább félórás művelet egy alapos végigláb-borotválkozás (aminek eredménye max. 1-2 napig tart), a gyantázásról nem is beszélve. Ragadós, macerás, bár 2-3…..
Putyilov 2008.05.15 21:46:28
w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..
A nap híre mellett semmiképp ne menjünk el, már csak azért sem, mert a Blikknek sikerült úgy tálalnia a nagy sztorit, hogy szerkesztőségünk tagjai majdnem befonták egymás haját.Szóval Győzike élesre töltött pisztollyal mászkál, de rögtön idézzünk is egy szép magyar,…..