Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emzo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszed, nehéz kérdés? Nem az. A helyzet mai állása szerint a válasz egyértelmű. Az is tuti, hogy a jövő évi választásnak - hála az ellenzéki pártok önző és minősíthetetlen működésének - egy nagy vesztese lesz: a VÁLASZTÓ! Jelenleg ugyanis a helyzet a következő: van egy olyan új akadálypálya,…..
emzo 2017.08.15 15:21:07
@Behajtó70: A haza védelme egy igen tetszetős, populista szöveg jelenleg. Az igaz, hogy - jelenleg - kézzel-lábbal igyekszünk kívül marasztalni a bevándorlókat, de meddig? A vége két esélyes lehet: nem engedünk be senkit (azt sem,. aki ezt esetleg megérdemelné) és - mivel az EU határozatait nem tartjuk be, vagy kizárnak bennünket, vagy az ország nagy megmentője a kirúgás előtt bejelenti Magyarország kilépését! CSaládok védelme; ha, ha! Nézzük már meg az egészségügyet, az oktatást! Ha valaki olyan diplomát akar, ami hasznos is lehet a számára külföldön kell tanulnia. Ha valaki egy jó szakmát szeretne elsajátítani, akkor nincs hová menjen. A ma végzettek nem tudnak értelmezni egy háztartási gép kezelési utasítást! Nemzeti büszkeség: na az van! Munka becsülete? hát inkább a haverság becsülete, az uram-bátyám kapcsolatok. A munka nincs megbecsülve ebben az országban! Ha tíz-tizenöt évvel fiatalabb lennék lelépnék innen. Itt - ha marad ez a kormány - sosem lesz a munkának becsülete, sőt becsület sem lesz, csak az egyenlők és még egyenlőbbek országa leszünk 5-6 oligarhával a nyakunkon! A középosztály erősödése pedig üres politikai propaganda. Én - elvileg - odatartozom, de a szép jövőre semmilyen kilátás sincs! Az ingyen tankönyv az rendben van, meg a rászorulók étkeztetése is, de ezek csak morzsák a nagy kalapban. A jelenlegi rezsim egyébként teljesen jó helyzetben van - amire a cikk is rámutat, az ellenzék száz felé húz, nincs egység! A Fidesz hívők - bármi is lesz - szavazni fognak az imádott vezérre! Minden menni fog az eddig megszokott mederben: államilag építünk sok mindent (főleg stadiont), az oligarhák meg gazdagodnak, az értelmiség kivándorol. A maradék pedig megy a multik összeszerelőüzemébe éhbérért! Szép jövő!
Orbán decemberben kiadta az utasítást, az erőforrás-minisztérium már szövegezi is a törvényt a civil szervezetek ellen. A kormány idei törvényalkotási programjában szerepel, hogy még az első félévben elfogadják az új jogszabályt...
emzo 2017.01.06 11:04:57
@fidesz maszop dk egykutya: Nem a választók fogják eldönteni, hogy ki kormányozzon, hanem a média! Szépen lassan járatják le a "versenytársakat". Az igaz, hogy a baloldalt nem kell már lejáratni, az leírta magát vayg 10-15 évre. Marad a Jobbik, akit minden nap próbálnak befeketíteni. Szerintem sikerülni is fog. A végeredmény: marad a Fidesz, mint legjobb rossz az emberek szemében. Ők meg majd lopnak tovább! Tőlünk!
emzo 2017.01.06 11:12:35
@chepunk: Ha fiatal vagy még leléphetsz innen. Ha szereted a kihívásokat és bírod, hogy a hatalmasok a pofádba röhögjenek hétről-hétre még vagy 5-9 évig, ha bízol abban, hogy egyszer itt rend lesz, akkor maradsz. Ha idősebb vagy, akkor csak bosszankodsz, mint én, és próbálod legalább a környezeted szemét felnyitni!