Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LucMandelor

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lényeg Mi a baj a Balatonnal? 2021.09.02 16:21:45
Már régóta ki akartam írni magamból a Balatonnal, azaz a balatoni turizmussal kapcsolatos gondolataimat. Nehéz persze egy komplett elemzést sűríteni egy néhány száz szavas blogposztba, de azért igyekszem egyszerre tömör és mégis lényeges helyzetelemzést adni.  A Balaton valahogy minden magyarnak…..
LucMandelor 2021.09.06 16:27:22
@arandanos: ezzel a példával arra akartam rávilágítani , hogy a tulaj igenis fektessen bele pénzt és energiát. Pl. a bögrés példa, rendeljen az iKEA-ból 6-8 olcsó egyforma bögrét és tegye fel a konyhaszekrénybe. Ne az innen onnan kapott XIXO bögréket tegye be. Csak nehogy költeni kelljen valamire - ez az attitűd szerintem 99%-ban jellemző...
LucMandelor 2021.09.06 16:27:22
@gigabursch: ok, és ez a kerékpározó "tömeg" mekkora hányada lehet mondjuk egy nyári napon a Balatonon időző tömegnek? 1-2%? ez nekem nem jelenti a szezon "kitolását"....
A nemrégiben véget ért Homeland elsősorban témája miatt hívta fel magára a figyelmemet, mert már első olvasatra is érdekesnek találtam az iraki fogságból 8 év után hazatérő amerikai katona, Brody őrmester történetét. Az alapsztori egyszerre ígér izgalmas nyomozást, kémharcot, pszichológiai…..
LucMandelor 2021.05.18 10:13:28
A szokatlanul hosszúra nyúlt szavazat számlálási folyamat után az elemzők cápaként vetették rá magukat a különböző exit pollokra és választási eredményekre. Nem csoda, hiszen messze nem a papírforma érvényesült, még ha Joe Bidennek sikerült is a maga javára billenteni az elektori szavazatok számát,…..