Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RakdosWin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WALL-E, a cuki kis takarítórobot szerelmi balladája óriási siker volt 2008-ban, nem csoda, hogy az utóbbi időben mozihősökben utazó Lego lecsapott rá. A figura szuper lett, az meg, hogy motorizálható egyenesen állat. Hát van szívmelengetőbb látvány, mint a növénykéjével a gyepen száguldozó kis…..
RakdosWin 2017.01.04 01:15:28
Üdv, a szerencsés Wall-E tulaj vagyok. Köszönöm a sok-sok infót, véleményt, segítséget :)

Kis pontosítások:
- Ajándék volt ezért nem piszkáltuk a cuccokat. A karácsony igen sűrű volt, így dec.23.án éjfélkor ünnepeltünk, 24.én építettünk - rokon gyerekekkel töltöttük az estét, így gondoltuk már őket is meglepjük a kész robotkával, ezért tudtam 24.én berongyolni a boltba korrekciót remélve.
-a mellékelt képet netről szedtem, de pontosan megegyezik az említett termékekkel, szerintem hivatalos lehet. Megvannak a kérdéses zacsik, fotóm van róla hogy a 8884, 8883 jelzésű elemek is éppen ilyen csomagolásban érkeztek hozzám mint a fotón látható 8885. Tehát megértjük hogy ez eladóként sem egyszerű műfaj egyesével helyesen összerakni, sem ellenőrizni.
- A blokkon minden tételesen szerepel, tehát látszik hogy kaptunk 2db 8883-at (helyesen), 2db 8884-et (ebből 1 kellett volna) és nulla 8885-öst, plusz tápegységet meg a wall-e-t.
-Dec.13.án történt a vásárlás, dec.24 a panasz. Ez karácsonyi ajándéknál egész jó időnek mondható szerintem - részemről már októbertől szoktam elkezdeni a beszerzést, szerencsére ez későbbre maradt
- láttam már náluk bontott technic motorokat akciósan, gyári áron adva, egy példányt - nem értem miért volt az különb eset ennél (bár ettől jelen esetben eltekinthetünk, más téma).
- legot szeretjük, eladókat szeretjük, főnit nem értjük. Őket nem fenyegettük, sem szóban sem írásban, szerintem intelligensen álltunk hozzá, segítségüket kértük, belátva a helyzet nehézségeit. Kértünk egy az egyben cserét a kimaradt olcsóbb elemre, abba sem mentek bele, azt megvettük végül azóta.
- mivel szóban és telefonon nem jutottunk előre, ezt az emailt ők is (a plázás boltjaik neten elérhető közös email címükre) megkapták, de még várom szíves válaszukat.

Az eladók tényleg kedvesek. Végül telefonon azt javasolták, melyik használt legos csoportba tegyük fel eladásra... Ők látszólag tényleg mindent megpróbáltak, csak a felettes szava szent... ha nem jutunk dűlőre, jobb híján úgyis mehet a reménytelen apróhirdetősdi, de mint rendes 'homárfogyasztó', azt nem szeretem ha vitás helyzet rendezetlenül marad, ezért még kíváncsian várom, hátha találunk megoldást.

Elnézést a hosszú kommentért, csak sokk dolog merült már fel itt :)