Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JaZo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vidéken viszonylag könnyebb keresni, mert nincs olyan sűrű beépítettség. Budapesten műholdképen vadászni ugyan picit nehezebb, és sokszor csak olyanba akadsz bele, amit már mindenki ismer...
JaZo 2018.10.10 14:59:42
@Gálnyikov: ha egy kicsit jobban körülnézel van ott még több helikopter is csak le vannak takarva.
47°25'15.3"N 19°03'06.0"E
Pangea Az expatok városa 2016.04.03 19:01:20
Az Egyesült Arab Emirátusok gyöngye, az óriási pénzekből megvalósított, nagyvonalú (egyben nagyzoló) és hipermodern városfejlesztés jelképe, pár évtized alatt kisvárosból világvárossá váló település. A híres-hírhedt Dubaj jelképezi az arab világ "pozitív" és progresszív oldalát, ugyanakkor a város…..
JaZo 2016.04.04 14:58:18
Kösz @xlngx: már éppen írni akartam, hogy mekkora tévedés azt írni, hogy "Dubajt elkerülte a gazdasági válság". 2008-ban éppen hogy talpon tudtak maradni. Ezrével álltak a hátrahagyott, kifizetetlen hitelből vett expat kocsik a dubaji reptér mellet. A Burj Khalifa meg nem csak a nevét kapta az abu-dhabi emirről de lényegében az ő tulajdonukba is ment át a kölcsönért cserébe.
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
JaZo 2010.03.27 11:00:02
@Unter Bahn: Nem a szabályozás...A betartatás kőkemény, amiben Ausztrália körbe veri az USA-t is. Mindkettőt kipróbáltam...nagyon gyorsan hat a közlekedési morálra!
JaZo 2010.03.27 19:14:33
@Unter Bahn: Kétségtelenül jól fizetik az ozzie rendőröket de amit irsz az egy kicsit túlzásnak. Én a morálról beszélek. Ha ott kinyújtanál a yardnak egy 100 dollárost a papirjaiddal, először nem értené, aztán valszeg azonnal letartóztatna. Az egész sztorihoz még hozzá tartozik az a specialitás, hogy az aussie-k gyomorból utálják a kivételezést, legyen szó bármiről.