Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marsattack

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kids like us records SURF UP! 2009.09.18 08:11:00
Banda MKL Valami mexikói(?) banda tök jó zenéje, élőben rántották fel egy stúdióban. Nem igen tudok mit hozzáfűzni, talán csak annyit, hogy tökre tetszik az ének, illetve a zene is, de csak mert ilyen fasza az ének!  ..
Marsattack 2009.09.19 22:41:20
Az Ubisoft ráérzett, hogy nem érdemes tovább ütni a vasat, ezért ismét visszatért a start vonal mögé: új alapok, új sztori, új környezet, új prinsz, újszerű látványvilág, egy vadonat új Prince of Persia. A 90-es évek végén összeeszkábált 3D-s rettenet okozta csorbát a…..
Geekblog Hulk Hogan-figura 2008.08.14 08:22:00
A hardcore ovis legendárium egyik legambíciózusabb fejezete elmondja, hogy a WWF műsoroknak létezett egy spéci, vágatlan változata, amelyben az ismert mutatványosok nem az arcközeli oxigénmolekulákat fenyítették nonstop, hanem, például, egymás bőrét tépték le és ették meg,…..
Marsattack 2008.08.17 14:52:54
Emósba rúgni kb. olyan, mint egy plüssmacival szumózni. A győzelem garantált, de a dicsőség kétes. Ennek ellenére itt most egy emós zenekarrol lesz szó, mégpedig a hülye nevű Anti Fitness Clubról. Az emo-szubkultúra is, mint minden más markáns külsőségekkel bíró irányzat,…..
Miközben a világ szegény szerencsétlen Uwe Bollt szapulja már évek óta, addig a hasonlóan silány rendezői és forgatókönyvírói kvalitásokkal bíró Mick Garris ügyesen meghúzódik az árnyékban, és meglepően jól helyezkedik, már ami produceri munkásságát illeti.…..
Vasárnap kora este Kecskemét belvárosán vezetett át az utam. Piros lámpánál mellégördült egy piros, ötajtós Ford Fiesta (rendszáma IZW-482, ha jól emlékszem) oldalán fekete matricatuning (fekete lángok). Ablak leeresztve, benne egy ottani HVCS. Átnéztem. Nem hittem a szememnek…..