Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ll

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem, ez is megvolt. Persze nem 100% , de nagyon valószínű, hogy a város rövid történetében először csendült fel a Nemzeti hip-hop és a Ne nézzen úgy rám, és erre büszke vagyok:) Vicces volt, nekem legalábbis bejött. Főleg az a rész, amikor két iraki srác tangózást…..
Live in Dubai Egy kép 2008.06.07 00:57:00
csak mer ez teccik és végre eljutottam oda, hogy ide is be tudom tenni. hurrá. maj lesz még több is idővel. világbéke veletek...
Live in Dubai Lou Reed - New York 2008.05.18 03:35:23
Lou, Lou, Lou, it's the beginning of a great adventure...még annyit, hogy Lou Reed: NeW York...Hogy milyen Lou Reed New Yorkját hallgatni 2008ban Dubaiban?Eleve, zenét hallgatni itt, bármikor, bármiylen napszakban, 2-3 szor olyan durva és intenzív élmény mint eddig valahayou need a busload…..
Tessék.Az előbbi bejegyzés nehogy elvesszen. Tessék.MI ÉLETED KEDVENC ZENEKARA? (vagy előadója.) Csak egyet nevezhetsz meg. Gondold meg jól.Összeadjuk, és kijön a világbéke.Én maradok a Led Zepnél.A tiéd?..
Live in Dubai Filmvilág 2008.04.28 02:59:00
Most nem fogok belemenni, melyik film mennyire és miért képezte egyszer csak szerves részét az életemnek az elmúlt héten, (bár igazából ezek közül csak kettő igazán releváns és remélhetőleg előbb-utóbb ez is elmúlik majd), inkább, kérlek, csak elégedjetek meg azzal, hogy egy…..
Sziasztok, most hallottam a Wan2ban, hogy Nick Cave koncert koncert lesz otthon májusban, és gondoltam, hogy világbékéért tett kieemelkedő munkásságom elismeréseként rendezhetnétek nekem gyűjtést, hogy elmehessek a koncertre. Gondoljatok bele, ha 130 ezren csatlakoztok az akcióhoz,…..
Annyi minden történt az elmúlt héten, hogy még Chrudinák Alajos sem tudná összefoglalni, így most csak annyit mondanék, hogy az elmúlt három órát egy pakisztáni muszlimmal és egy sierra leone-i kereszténnyel töltöttem, és előbb sör, később vacsora/reggeli mellett az öt…..