Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LouiPhoto

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Vannak nagyszerűbb, pompásabb, elragadóbb látványok Erdély tájai közt, de oly magasztos alig lehet több, mint a Szent Anna tava.” /Jókai Mór/..
LouiPhoto 2017.07.24 15:54:45
@Attilajukkaja: Szia, koszonom, javitottam oket! ;)
Igen,meg lehet furdeni a toban,gondolom naluk sem megy minden gyorsan ;)
Orulok hogy tetszenek a kepek. Nagyon szepen koszonom! :)
LouiPhoto 2017.07.24 16:11:17
@Attilajukkaja: igan, a J betuk bent maradtak...toroltem... Koszi :)
LouiPhoto 2019.05.28 11:01:30
@lucakovacs: Köszi az ajánlást! :)
Stanley Park után a Vancouver melletti Lynn Canyon Park volt az úticélunk. Előző kanadai beszámolómat a Stanley Parkról, ide kattintva találod! ..
Stanley Park ősszel   A Vancouverben található Stanley Parkba a Fotózz Kanadában csapatával jutottam el méghozzá „szerintem” a legszebb évszakban, ősszel!..
Áprilisi havazás. Ez valami vicc? Tettem egy kört a Mátrában a havazás után. Tavaszi tél. Mesevilág.... Milyen a hó odafenn? mindjárt kiderül, csak olvass tovább... Annyit előzetesen, hogy ha a hétvégén a Kékesre készülsz hótalpat, vagy sít vigyél! Namost ugye arra készültem, hogy pénteken teszek…..
LouiPhoto 2017.04.22 10:41:49
Magas Tátra A Magas Tátra fotózás, túrázás szempontjából tökéletes választás. Nem, csak azért mert közel van, hanem mert egyszerűen fantasztikusan gyönyörű hely. Igaz, a látkép már nem a régi...
A 20. század elején a Francia szénbányászat a brit és a német bányaiparhoz hasonlítva még igen szerény volt, így a kitermelés és a szállítás költségei nagyobbak voltak. A bányatársaságok ott faragtak a kiadásokon, ahol tudtak. Nem véletlen, hogy itt történt Európa eddigi leggyilkosabb…..
Annyira meglepett a dolog, hogy gyorsan, még a gépen megírtam ezt a bejegyzést, hogy minél hamarabb megtudjam osztani Veletek!..
LouiPhoto 2017.01.20 10:50:29
@blöff: igen ezzel egyetertek
LouiPhoto 2017.01.20 10:53:30
@FDToth: itt az volt a problema hogy nem volt lanc sem a buszon es az elsobbsegi ajton is az szallt fel aki akart! A gephez erve pedig minden ajtot egyszerre nyitottak mind a ket buszon es ugy rohantak a gephez mint reggel a 7-es buszra.
  Volt szerencsém több hónapot eltölteni az Észak-nyugat Angliában lévő Lake District Nemzeti parkban.  Hogy hogyan? ..
Nagy megtiszteltetés számomra hogy bekerülhettem az angol kiadású N-Photo magazin októberi számába! Különösen azért is mert október első hétfője az Építészek világnapja!  A megjelent képekért és a cikkért kattints a Tovább-ra!..