Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maneypulator

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
maneypulator 2017.01.23 12:32:59
@Ballib cenzúrázók réme 1: Ha ekkora nagy király a OV akkor miért nem mer 2006 óta kiállni senkivel sem nyilvánosan vitázni? Legutóbb is próbálkozott az "ellenzék", de nem mert.
Miért csak előre egyeztetett kérdéseket lehet neki feltenni?
maneypulator 2017.01.23 12:37:36
@Ballib cenzúrázók réme 1: Te annyira hülye vagy, hogy az már fájhat :D!

"És miből van a te spórolt pénzed? Hát abból, hogy Orbán Viktor adót csökkentett és most már gazdag vagy! Tudsz miből adni az államnak!" - adót csökkentett? És mennyi új adót vezetett be?
Mindegy, ezt a részt még értem is, mert kellett, mert szarban volt az ország. Amit nem értek, hogy ha annyival jobban teljesít akkor ezekre a kérdésekre mi a válasz?
Mennyibe került 2009-ben egy euró?
Mennyibe került 2009-ben egy kiló kenyér?
Mennyibe került 2009-ben 1l üzemanyag?
...folytathatnám...
Kutyások – nem kutyások, autósok – nem autósok, gyerekesek – nem gyerekesek. Míg világ a világ, lesznek konfliktusok. De mi lenne, ha az utálkozás helyett inkább figyelnénk egymásra?..
maneypulator 2017.01.04 19:05:13
Szerintem ha egy szülő lazán a "ne szólj rá" elvet követi azzal még nincs baj de azzal ha ez már mást is érint akkor igen. Lássuk be a legtöbb esetben ez valakin úgyis lecsapódik csak idő kérdése. Mindenhez szakképzés, jogosítvány stb kell a mai világban viszont gyereket bárki foganathat és nevelhet. A szépsége hogy kénye kedve szerint.
Rengeteg idiótával élünk egy országban. Szerintem egyre többel legalábbis ezt érzem :)
Ez a sok idióta gyereket vállal azoknak meg sok idióta gyereke lesz.
Az már társadalmi és gazdasági kérdés hogy ez milyen hatással van a jövőnkre...
Nehéz dolog ez mert ameddig általánosságban társalgunk a témáról nem szokott gond lenni de amint már valakinek a gyerekével kapcsolatosan mondanak valamit egyből előjön az anyatigris és jól megvédi és kikéri magának (pl ahogy első nekifutásra te is reagálni akartál a srác viselkedésére holott lehet csak rossz tapasztalata van a neveletlen gyerekekkel kapcsolatban és védte magát nem akart konfliktust a szülőkkel a fenti ok miatt).
Miért kell jópofát vágnia mindenkinek más gyerekéhez? Pláne ha hülye.
Nekem nevelés kapcsán ugyanaz a véleményem mint az állat nevelése kapcsán. Nem való mindenkinek de ha elrontotta az ember és az állat vagy kissrác kárt okoz akkor illik megkérdezni hogy mivel kárpótolhatja. Tőlem még soha senki nem kérdezte meg ha egy gyerek leöntött hogy ért e kár vagy ugyanez ha egy kutya rám ugrott.
Imádom a gyerekeket és az állatokat de az idiótákhoz nincs türelmem azt az első 1000nél elhagytam :)