Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sherryl

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben Will felélesztette a halott vadászt, de az, ahogy Buffy visszatért, megzavarta a csapatot. Amíg a csapat el sem hiszi, hogy Buffyt látta, Dawn egyáltalán nincs megilletődve. Örül, hogy a nővére életben van, sőt hazaviszi, letisztogatja, emberi formába rázza, majd…..
sherryl 2010.04.06 09:46:30
@zucco:
nekem is az a kedvenc részem,már alig várom én is:)
Luke és a többiek kicsit megtréfálják Jasont, ami valóban ütősre sikeredik művérrel, ál-hullákkal, vámpírtámadás-imitációval. Jason nem nevet, inkább kiüti a köcsögöt, amin nem csodálkozom. Jessica és Hoyt első közös éjszakája csúnyán félbeszakad, mikor beront a…..
Fekete nap a Scavo's pizzéria életében amikor árcímkékkel kell ellátni a berendezést. Tom ki is van bukva rendesen. Lelkiállapotán nem sokat segít, hogy a nulla empátiával bíró zsugori környékbeliek ráadásul bagóért akarnak hozzájutni kedves ökölnyom-horpadásokkal…..
sherryl 2009.10.30 10:11:53
SPOILER!!!
@filleamant: én is utálom a mostani (6.évad) részekben:S
tiszta ellenszenves,igazán kiírhatnák már:P
Annyira nem volt spoiler,de azért kiírom:D
Buffy és Riley édesdeden alszanak, de a vadász nem tud nyugodtan eltölteni egy éjszakát, és kiugrik egy kicsit gyilkolászni a temetőbe, majd visszatér párja mellé. Jól kezdődik ez az évad is. Másnap a csapat a tengerparton üti el az időt, de egy hirtelen jött zuhé hazakergeti…..
Mivel volt most egy hosszabb szünet a hogyvoltokban, amiért ezúton is elnézést kérek, egy gyors „previously on House”-ban lássuk, hol is hagytuk abba. Évad eddigi fontosabb eseményei, miközben hetibetegek jönnek, látnak és távoznak gyógyultan, hogy House és országos…..
sherryl 2009.09.17 06:32:08
D’Argo a változatosság kedvéért megint üvöltözik, és meg akarja ölni Crichtont, de természetesen most is van rá egy jó oka. Az úgynevezett luxán hiperdüh kerekedett felül rajta, amitől módszeresen levadász minden egyes hímneműt a közelében. Hogy ez miért csak Johnt…..
Buffy visszatért a saját testébe és vámpírokat öl, mint régen. Mondanám, hogy minden rendben megy, de nem így van. Meglepő módon nem áll ki egy pár tagú vámpír csapattal, hanem segítségért megy. A segítség nem más, mint az abszolút lúzer a gimiből, Jonathan. A csapat most…..
Hőseink nagy felhajtás közepébe csöppentek. Egy erdei kunyhóban világító holttestet találtak, amiből az illetékesek egyből radioaktív anyagokra és terroristákra gondoltak, szóval itt van mindenki, csak Jack Bauer hiányzik. Amíg öltöznek Hodgins kerül szóba, aki újfent…..
Buffy és Riley a hosszú csend után végre megbeszélték, hogy ők kik és mit csinálnak, amikor éppen nem fiatalok és szerelmesek. A nagy beszélgetés közben egy földrengés tör rájuk, amit a fiú élvez, de Buffy valami rossz jelnek veszi. A földrengés több helyen gondot okozott.…..
Buffy elalszik Walsh professzor óráján, és igencsak érdekeset álmodik. Az hagyján, hogy az óra kellős közepén csókolózik Rileyval Walsh professzor parancsára, de a suliban egy kislányt lát, aki egy dobozt szorongat és énekel valami gyerek dalt. Tehát fura álma volt, de az álom…..
Ezúttal a Casablanca búcsújelenetével nyitunk. Molly Ilsa bőrébe bújva arról nyüszög, hogy nem akar elmenni, Sam pedig  Rickhez méltó keménységgel bár önnön szívét kell kitépnie hozzá, útjára bocsátja. Aztán mivel ezt ugye Molly álmodja, csak sikerül a maga…..
Jól visszatekintünk, majd megnézhetjük, hogy Riley hogy hívja meg Buffyt egy piknikre. Nem megy rosszul a fiúnak, és elutasítást sem kap, ami jót jelent. Este Buffy Will-el osztja meg a lelki csatáit, de vöröske most nincs jó passzban, mert hiányzik a kedvenc farkasa. A lányok az…..
Film noirral nyitunk, Mollyt ezúttal a férfinek öltözött Joan vallatja Samről irtózatos pofonok kíséretében. A rosszfiúba beleesett Molly dacosan ismételgeti, hogy Sam a szeretője meg Sam egy gyilkos, és úgy tűnik egyikben sem talál kivetnivalót. Aztán átúszunk a valóságba,…..
Olyan fekete-fehér tengerparti smárolós-fürdőzős jelenttel nyitunk, hogy Chris Isaak is megirigyelhetné, de kiderül, hogy egyelőre csak Molly álmodik. Mellékhatásként viszont másnap reggel lerobog Lavenderhez, a kapuscsajszihoz, hogy a barátságot ápolgatva megtudjon végre néhány…..
Nos kezdjük a harmadik évadot, ami többek szerint a legjobb évad. Hát lássuk, igazuk van-e? Buli van, és Brian szó szerint - nem vicc - úgy kiüti Mikeyt, mint óvodást a bárányhimlő. Mivel nem tudjuk, mi ez a nagy bokszmeccs, ezért vissza kell mennünk 1 hetet az ominózus Rage…..
hogyvolt House 4x14 -Álomvilág 2008.12.01 08:42:00
House ezt az epizódot azzal nyitja, hogy szemlélteti a hetibeteg-szerzés magasiskoláját. Kedvenc szappanoperasztárja az aktuális –nyilván erősen Emmy esélyes- epizód felvétele után épp hogy átjut a hardcore rajongók masszív gyűrűjén, és beszáll a biztonságos limuzinba,…..
Az Adam eltűnése miatt aggódó Katherine a rendőrségre megy, hogy feljelentse Wayne-t. Egy flashbackből kiderül, hogy tett ő már ilyet nem is egyszer még Mrs. Davisként, de következménye csak egynek volt, amikor egy együttérző rendőrcsaj megsúgta neki, hogy járőr ellen sosem fog…..
Szabadság, elvtérsak, kijár az embernek kilenc keményen végighajtott hónap után. Jövő hét szerdáig a köldökzsinór elvágva, így a soros Szökés és a vasárnapi Lost hogyvoltok tolódnak, helyette vodkázás lesz valami török szállodában és/vagy a tengerparton, üssetek...
Egyből a közepébe csapunk, a pap ott tart Karen és Bill esküvőjén, hogy „Tud-e valaki valamilyen okot…” erre minden vendég Hankre néz, és ha már így feldobták a labdát, Hank le is csapja, és közli Karennel, hogy még mindig nem késő, lépjenek le, ő, Becca és…..
Sona, vidám hétköznapok, Májkül az előző részben bemutatott, ún. Szimpatiuks Rabbal beszélget, aki kosárlabda-fanatikus, és ez már most kezd az agyunkra menni. Belliknek továbbra is szar napja van, úgy néz ki a túlméretes alsógatyában, mint egy agyonvert perverz állat, akinek az…..
Abby és Luka otthon, pakolásznak, nászútra készülnek. Abbynek ma még be kell mennie dolgozni, de aztán irány Hawaii. Luka egy vörös gyöngyös bikinit vett Abbynek, aminek örömére egymásba is gabalyodnak gyorsan. Morris és Hope a Ritz lakosztályában, Hope a kádban héderel,…..