Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nK Interiors

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..
Régóta uralkodik a szürke a lakberendezés elképzelt trónjain, legyen szó festékről, bútorról vagy kiegészítőkről. Nem tudom pontosan hogy vajon a skandináv vonal előretörésével kezdte-e meg megállíthatatlan előretörését ez az amúgy zseniális szín, mindenesetre én erre az időszakra datálom.   Node,…..
Ahogy ígértem, visszatértem a szoftverekről szóló cikk 2.részével, ahol már az egyel komolyabb elhivatottságot igénylő szoftverek közül emeltem ki a szerintem legfontosabbakat.  Jó böngészést!   1. Archicad Ahogy a neve is mutatja ezt a programot főként építészek számára tervezték , így főként…..
Az úgynevezett CAD (azaz Computer-Aided Design) szoftverek évek óta elengedhetetlen eszközei az építész/belsőépítész/lakberendezés szakmáknak. Napjainkban már minden látványtervhez alapelvárás a csatolt CAD rajz. Ez amúgy mellékesen azt is jelenti, hogy ma már kézügyesség…..
Cape Cod Look Tengerpart inspirálta színeket használva, könnyen elérhetjük a Cape Cod stílust a lakásban. Ilyen a zsálya zöld, a sárga, sárgásbarna, homokszín és a fehér. Fehérre festett ablakkeretek, hogy derűssé, világosabbá tegyük az ablakokat és felfrissítsük a szobát…..
nK Interiors AMAZING GREY 2017.06.22 20:06:41
A szürke – ha nem is 50 – de rengeteg árnyalata mind külön-külön hangulatot eredményez. Sőt attól függően, hogy mivel kombináljuk, új és új világot tudunk létrehozni. Szép lassan, ahogy tanulok és alakulok, kezdek szerencsére én is kinyílni és bátrabban választani…..
  Azoknak, akik esetleg épp babát várnak, vagy ilyen lépésre készülnek, és már ott járnak fejben hogy milyen színű legyen a gyerekszoba. Először is, nyilván a Kék-Rózsaszín dilemmának is van létjogosultsága, de ha el tudunk ettől szakadni, egy egészen új világ nyílhat meg…..
nK Interiors SZÍNEK JELENTÉSE 2017.02.16 19:24:24
  Mit is jelentenek számunkra a színek? Milyen hatással vannak ránk? Melyik színt hol használjuk? Számít-e hogy enni, dolgozni vagy olvasni fogok-e a falak között? Hatást gyakorol az ember kedvére a környezete? Hát még JÓHOGYIGEN!:)   Segítségként a továbbiakhoz: PIROS A…..
Mit csináltam volna másképp lakásfelújításkor? - ha lakberendezőt fogadok, - vagy ha birtokában lettem volna akkoriban annak a tudásnak amit most tudok Jó sok dolgot! Vegyük sorra a legfontosabbakat: Először is előre kitaláltam volna, milyen színűek legyenek a falak Ami…..