Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grandmaster B

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hooligans:Te korona vírusos vagy. Te TÉNYLEG kurva keményen korona vírusos vagy, de ezt senki se hiszi el neked. Már a 4. teszed lett negítív, de akkor se vagy pózer. Na jó lehet csak megfáztál, mindegy is, de azért magadra tetováltatod, hogy az vagy.Tankcsapda:Régen voltak jó fertőzéseid,…..
Az egészen biztos, hogy a hajléktalanság és a hajléktalanok kriminalizálása nem az a téma, ami összehozza a Fidesz szavazóit, hogy egy emberként sorakozzanak fel az Orbán-kormány döntése mögött, így az elmúlt napokban igencsak vértelen és bizonytalan nyilatkozatokat hallhattunk a kormányzat…..
Brisbane Ausztrália harmadik legnagyobb városa Sydney és Melbourne után a maga 2.3 millió lakosával. Habár az elmúlt években leginkább Sydney és Melbourne volt az Ausztráliába bevándorlók elsődleges célpontja, manapság már egyre többen választják az újrakezdés színhelyének Brisbane-t. Nem is…..
 1885. A 27 éves Theodore "Teddy" Roosevelt - későbbi amerikai elnök - vadászruhájában..
Grandmaster B 2018.01.28 14:05:20
@Sam. Joe: a képen látható Aids-es csávó a fia az ott említett nevű férfinak:
www.pri.org/stories/2014-11-26/why-photographer-takes-portraits-dying
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..
Grandmaster B 2017.09.23 13:00:56
@Narancsos kommunizmus: igen vékony a határvonal közöttük ;)
Ha első olvasatra azt gondolod, hogy viccelünk, akkor bizony tévedsz. Néhány éve valóban valótlan ötletmorzsának tűnt volna ez az állítás, de mára már kézzel fogható ténnyé vált. Nem csak, hogy lehetséges látássérültként érintőképernyős telefont kezelni, de zökkenőmentesebb is, mint az egykori,…..
Grandmaster B 2017.04.07 22:44:39