Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maszat12

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új értelmezést kapott a Sztárral szemben "Ha megvered, megnyered" szlogenje, mivel úgy tűnik, hogy a TV2 elismerte a KO-val is felérő balegyenest, és az RTL Klubnak adta a szombat estét. Egy héttel a premier után ugyanis kimenekítik a Sztárral szembent a Csillag születik…..
Akik olvastak tegnap délután híreket, azok biztos tudják, de azért elmondjuk: visszatér Jegyes-Tóth Kriszta a képernyőre. A műsorvezetőnő májusban ment el szülési szabadságra, akkor épp a Nap-kelte műsorát vezette hetente egy-egy nap. Most a Ma Reggelbe tér vissza, hogy ne…..
maszat12 2009.09.30 16:13:02
@kiricsizoltan: Na menjünk sorjában.
Gabi szövegére reagáltam.
Szerinted teljesen rendben van, hogy a közszolgálati tv elindít egy olyan műsort, amelynek főszerkesztője, neve, és tartalma is ugyanaz, mint egy közepes kereskdelemi rádióé? Szerintem túl azon, hogy szakmaiatlan, szellemi toprongyokról vagy politikasegget-nyaló D-kategóriás műsorkészítőkről szól.
A második hozzászólás nagyon egyszerű. Ha már közszolgálati msort kell adni, és nem archív filmet, akkor rittyenteni kell egy stúdiót és abban leülve beszélgetni. Lásd Bp. Tv. annál olcsóbb nem nagyon van, ja a betelefonálós, de ott a moderátornak állsát kell foglalni, azt meg ugye nem mernek az MTV-ben.
A reggeli műsor pedig számtalan sebből vérzik. Tényleg érdekel egy közepes elemzés?
maszat12 2009.09.30 17:16:49
Jaa@kiricsizoltan: Jaaaaaa, akkor a amlmok összeértek!
Gabi egy olvasott, kulturált, tájékozott, de szintetizálni nem mindig képes műsorvezető.
Amúgy nekem a Sztársáv fáj a legjobban. Az mindennek az alja. Főműsoridőben kereskdelemi csoportban 1,5-ös AMR-t és ezzel 3%-os shr-t produkálni az nem lehet közszolgálatiság. Akkor már tényleg szerezzenek be filmeket a jegesmacik kihalásáról.
Kérhetek egy vitriolos irományt a sztársávról, amely két médiában is szerepel? Sajna olyan jól nem tudok írni, mint ti, mert akkor magam is megtenném.
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
maszat12 2009.09.28 21:47:54
@Diocles: Gajda Péter 19. kerület polgármestere, nem Gajad
maszat12 2009.09.30 16:18:12
@innovation: Talán még el is alszik az ember a 20 perces beszélgetés alatt!
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
maszat12 2009.09.26 09:48:31
@simonmondja.: A Duna tv? Az hát, politikai döntés, hogy szart is kell adni! Az egész Dunát az MTV egyik csatornájává kellene tenni, mergtartva a határon túliak számára szánt elemekkel. Bár, már ez is hülyeség, hiszen ott is szeretik a jó focit, a jó filemeket, a vicces vetélkedőket, nem pedig a 70 éves öreg nénik hagyományőrzéséért izzad a tenyerük.
maszat12 2009.09.26 10:08:36
@simonmondja.: Ok. Szerintem is! Azonban akkor nem egy kereskdelemi tv szállítja a köztv egyik műsorát. Nem közpénzből bizniszel egy kétségkívül tehetséges üzletember. A köztév nem azt mondja, hogy rentábilis lesz saját gyártásban reggeli műsort csinálni, mert nem lehetséges.
Hát ennyi!
Most megyek!
maszat12 2009.09.26 10:12:23
@sebessegmanias: A Fidesz úgy csökkentette az államadósságot, hogy közben az életszínvonal és a közszolgáltatások javultak!

Erről tudnak a munkanélküliek, akik járandóságát 12-ről 9 hónapra csökkentették. Erről tudnak a családi pótlékra váró szülők?
Erről tudnak a nyugdíjasok, akinek átalakították a rendszerüket?
Amúgy telejesen jogosan tették, Járai volt a 3. legngayobb megszorító, de könyörgöm erre is emlékezzenek már!