Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shipishopi

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ShipiShopi blog Made in China #3 2017.02.15 07:34:05
Ki ne emlékezne még az internet és az okostelefonok előtti időkre, amikor még anyukáink nem facebookon írták meg, hogy "Húzás haza!", hanem az utcalámpák felgyulladásával együtt tudtuk, hogy itt az idő. Ma már rengeteg játék és okos alkalmazás közül válogathatunk, amelyek ott lapulnak a zsebünkben…..
Bizonyára sokan vagyunk úgy, hogy megőrülünk a kis bizgentyűkért. Ha meglátunk egy kapcsolót, gombot akkor ellenállhatatlan késztetést érzünk rá, hogy megnyomjuk. Erre nyújt egy nagyon jó megoldást az egyre népszerűbb Fidget Cube. Na de mennyiért?..
shipishopi 2017.02.08 21:26:39
@mrperfect: felénk így mondják, mint a "surrogott a cipője" - Martfűi rém :)
ShipiShopi blog Nyereményjáték! 2017.02.10 14:54:55
Kedves Shipishopiblog olvasónk! A nagy sikerre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy kisorsoljuk az előző cikkben bemutatott Fidget Cube-ot! Ha érdekel hogyan tudod megnyerni, akkor kattints a Tovább gombra. Játékra fel! :)..
ShipiShopi blog Nem szól a dal… 2017.02.03 15:26:29
Nincs is annál bosszantóbb, amikor elfordítod a kulcsot, és se kép se hang vagy éppen manuálisan kell bekapcsolnod a rádiót. Ezek bizony problémára utaló jelek, továbbá nagyon drága szervizköltségeket jelent...
„A leghosszabb út is egy lépéssel kezdődik” ahogy a görög filozófus is mondta és ez bizony a családi fészekből való kirepüléssel sincs másképpen. Nehéz dolog a költözés, de egyben izgalmas, új lehetőségeket tartogat számunkra, ami a lakberendezéssel kezdődik...
ShipiShopi blog Utazz olcsón! 2017.01.20 11:28:58
Brit tudósok bebizonyították, hogy az utazás ugyanolyan boldogsághormonokat szabadít fel, mint pl. a vásárlás az új tárgy megszerzésekor. A bökkenő viszont ott van, hogy az új tárgy hamar megszokottá válik és így az általa érzett öröm is enyhül. Viszont egy utazás emlékét felidézve sokszor még évek…..
ShipiShopi blog Made in China #1 2017.01.18 10:14:00
Üdvözlök minden shipishopiblog olvasót! A mai lesz az első Made in China bejegyzés, amelyben egy nagyon praktikus és innovatív telefontartót fogok nektek bemutatni...
ShipiShopi blog Made in China 2017.01.17 11:44:16
Dobpergés, hatásszünet ééés bejelentés következik :)..
Még mielőtt valakinek felcsillanna a szeme, nem, nem mentünk át főzős blogba, továbbra is a spórolási tippek és tanácsok maradnak fő irányvonalaink. Viszont a pocakunk az amin igen sokat spórolhatunk és ez nem azt jelenti, hogy a bejegyzés elolvasása után önmegtartóztató és éhező életmódot kell…..
ShipiShopi blog Játsszunk! 2017.01.13 10:09:23
Szerintem a világon a legfontosabb erény az, hogy ha felnőttként is megmarad bennünk egy kicsi a gyermeki játékosságból. Én ahhoz a generációhoz tartozom, ahol már a videojátékok jelentették az önfeledt szórakozást és a hosszú téli estéken, amikor már kiszánkóztam és hógolyóztam magam akkor jó volt…..
ShipiShopi blog Spórtolni 2017.01.11 09:51:17
Nem vagyok ilyen ostoba, hogy ne tudjam, hogy így kell írni, csak egy szójátékot lőttem el. Spórolni+sportolni= SpórtolniEz itt nem egy humor blog, vegyünk komolyra a figurát :))..
Következő témám lerágott csontnak tűnik, pedig mindennapunkat képző sokunk családtagjáról fogok írni, az autónkról.Mindannyiunkban megáll az ütő, amikor szemünk fénye szinte egyik napról a másikra beadja a kulcsot és rákényszerülünk a tömegközlekedés nyújtotta örömökre. Ha már nagy a baj és csak is…..
A mostani poszt kicsit megosztóvá fogja tenni olvasóinkat, de mivel ez egy spórolási tippekkel foglalkozó blog, ezért nem lehet elmenni szó nélkül a téma mellett. Igen-igen, az orrunk helyett ruhákat túrunk és ez a poszt a turkálók nyújtotta lehetőségeket és spórolási tippeket boncolgatja majd.…..
A mostani elemzésben egy szerény helyzetben levő, ám boldog család mutatkozik be. Szomorú, hogy ezt a cikket lényegesen kevesebben posztolják és nézik, mint azt, aki panaszkodik, hogy hó végén nincs mit ennie, mert huszonnyolcadikán kezdi el beosztani a pénzt. Szerencse viszont, hogy az említett…..
A következő cikkben ezt a több helyen is sántító történetet szeretném saját szemszögemből elemezni. Célom, hogy az általános depresszív látásmódot egy kicsit felderítsem. Véleményem szerint ugyanis sok helyen a probléma ott gyökerezik, hogy sokan keseregnek, panaszkodnak és erre van is igény. És…..