Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyut ne keverjük bele

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel másfél évig követtük nyomon a Lela építését, ahogy a munkaterületből kinőtt ez az üdülőpark a Balaton partján, és tök őszintén izgatottak voltunk a végeredménnyel kapcsolatban, ha már annyit írtunk róla, szóval most hétvégén, amikor a környéken jártunk, beugrottunk megnézni az épületet…..
Anyut ne keverjük bele 2017.08.10 07:31:36
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
Anyut ne keverjük bele 2017.07.24 16:56:35
@szeberenyi: gratula! végre egy korrekt hozzászólás!
Felraktam Nexus 7-re a Lollipopot. Ez a Google által fejlesztett Android operációs rendszer legfrissebb verzója.  Amiről ebben a posztban írni szeretnék, az kizárólag a felhasználó által látott megjelenés és működés változásai. Az, hogy mi minden történt még a motorháztető…..
Anyut ne keverjük bele 2014.11.17 12:11:43
1. Reinhard Heydrich SS-Oberngruppenführer 1941-ben hozta létre az Einsatzgruppékat, a megszállt Szovjetunióban a Harmadik Birodalom ellenségeinek likvidálására életre hívott bevetési csoportokat. 2. Az SS-vezetés négy bevetési csoportot állított fel, melyeknek 500-1000 főből…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..