Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasagasa

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Munkahelyi Terror Blog,    szeretném megosztani veletek egy barátom munkahelyváltásának történetét, az ugyanis tarthatatlan és szégyen, hogy senki nem beszél arról, hogyan szívatja a magyar közigazgatás azt a közszolgát, aki netán a munkahely-változtatás…..
vasagasa 2013.11.26 21:20:21
@Valóraváltógép: Én csak arról beszéltem, hogy nem kell hülyeségeket beszélni és utána még a másikat hülyének nézni. Nem kell általánosítani, hogy mindenki hülye, aki közszolga. A versenyszférában is meg a közszférában is voltam, ma állítom neked, hogy ez utóbbi lassan rosszabb, mint a versenyszféra. Egyébként nem szoktam senkit sem sértegetni, úgyhogy bocsánat a megjegyzésért. Egyébként nem én kezdtem a fröcsögést, alázást kicsit szállj magadba...
vasagasa 2013.11.26 21:35:15
@Valóraváltógép: Neked hálapénz fóbiád van? Ja lehet, hogy valami magasan képzett egészségügyben dolgozó? Bár a stílusodból ítélve inkább valami zöldséges lehetsz..
vasagasa 2013.11.26 21:40:23
A családtámogatás átalakításától kezdve a közmunkaprogramokon át a felsőoktatás reformjáig jó néhány alapvető változást hozott a jövedelmek újraelosztásában a 2010-es fülkeforradalom. Az Orbán-kormány legfontosabb deklarált szempontjai a gyermekvállalás és munkavégzés…..
vasagasa 2012.01.30 20:26:23
@Szekeres Imre: Hááát így visszatekintve kezdem azt érezni, hogy IGEN!
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
Akárhogy is nézzük, az MSZP szakadásával a Fidesz nyerte a legtöbbet, hiszen az eddigi legnagyobb ellenzéki párt gyakorlatilag kétfelé osztódott. És most nem arról van szó, hogy valami másodrangú politikus szállt volna ki a mókuskerékből, hogy megalapítsa a sokadik 0,1%-os…..
Kis Moszkva Magára hagyott nemzet 2011.10.19 20:40:00
UPDATE (2011.10.20.): Schmitt Pál mégsem lesz külföldön október 23-án. Tévedés volt tehát az az információ, amit a Hír24 nevű portál leközölt, így ez a poszt is elvileg érvénytelenné vált. Három okból nem törlöm mégsem. Egy: a poszt az éppen akkor fennálló infók…..
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
Proszektúra A vén zászlóégető 2011.05.09 16:27:00
Megnyugtató, hogy Kónya Péter a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke kész az együttgondolkodásra. Az már kevésbé ad okot a nyugalomra, hogy szerinte az állomány nagy része elkeseredett és elszánt.Az pedig már egyenesen ijesztő, hogy az elnök…..
Az önkormányzatok eladósodottságát meg kell fékezni - mondta az InfoRádiónak a hónap elején Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere. A legfrissebb Közbeszerzési Értesítő szerint most éppen 4 milliárd 825 millió forint, egy összegben folyósított, euró alapú…..
 Egy volt főpolgármester-jelölt, egy volt miniszterelnök-jelölt és egy volt főpolgármester-helyettes...
Egy utcai papucs utáni nyomozás során döbbent rá K. arra a közhelyre, hogy kicsiny hazánkba nem érnek el drágább termékek, csak a középszart forgalmazzák, mert azt viszik a népek. Illetve, ha mégis van, akkor mintadarab egy példányban, amit általában már lezúztak a t.…..
Az APEH illetékkezeléséről külön fejezetet lehetne nyitni. Íme egy újabb gyöngyszem: Tisztelt Zugügyvéd!2008 nyarán kötöttünk egy adásvételi szerződést egy lakásra, amelynek a tulajdoni lapja sajnos nem volt tiszta, mert alapító okirat módosítás volt/van…..