Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fri

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik, amikor közel 40 magyar felszáll egy Svédországba tartó repülőgépre? Mi másért utaznának ide, minthogy megnézzék a Svéd Rallyt!! Ott leszünk mi is, mesélünk folyamatosan, máris kezdjük! Szerinted mennyit fogyaszt egy benzines Vivaro?Ha arra a kérdésre kellene…..
World Tour 2011 Apa, kezdődik!!! 2011.01.27 21:28:00
Tavaly öt helyszínen, (Svédország, Mexikó, Portugália, Bulgária, Franciaország) gyúrtam arra hogy idén a Rally Világbajnokság valamennyi állomására elnézzek. Adtak neki nevet is, ez lesz, eredetileg World Rally Tour 2011-nek indult, aztán valahogy csak Wolrd Tour 2011 lett belőle.…..
Szeretnénk a játékunk alapritmusát felgyorsítani, és a régóta problémát jelentő sok kiállítás számát csökkenteni, mondta blogunknak Énekes Lajos edző. A Sapa Fehérvár AV 19 az EBEL újoncát, a Medvescak Zagrebet fogadja a péntek esti tévés mérkőzésen. Ha nyer a magyar…..
Nem tudtunk megbirkózni a győzelmi kényszerrel, mondta a magyar szövetségi kapitány az osztrákok elleni 0-6 után. Az ellenfél mestere szerint az első gól nagyon jókor jött. Lars Bergström osztrák szövetségi kapitány: "Ha egy csapat 3-szor veszít sorozatban, nem könnyű a…..
Ocskay Gábor, az Alba Volán 19 szakosztály-igazgatója este útrakel, indul a svájci világbajnokságra. Előtte megosztotta a jégkorongbloggal eddigi tapasztalatait, beszélt klubcsapata jövőjéről és az immár a fia nevét viselő jégcsarnok felújításáról.A…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Fri 2009.04.28 16:17:58
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
Fri 2009.04.28 15:59:46
@kicsiszékely: svájc után nehogy lenézzek!:)
Fri 2009.04.28 16:00:44
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
Szomorúan tudatjuk olvasóinkkal: az éles teszt nem sikerült. A kamera forog, a kapcsolat viszont használhatatlan, ez van. Marad a szöveges közvetítés, illetve a magyar rádió műsora, a körkapcsolásban olykor a mi meccsünk is kap némi időt. Elnézést kérünk...
A magyar szövetség vezetői úgy döntöttek, a jövőben a válogatott mezein a Hungary felirat helyett Magyarország szerepel. Ez egybevág olvasóink felvetéseivel/igényeivel. Az A csoportban legjobbjaink Nike-mezekben fognak feszíteni, az ifik és a juniorok az eddig megszokott márkát,…..