Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hockey4ever

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
hockey4ever 2012.08.02 18:37:53
@bendix21: Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem alkalmazott, ahogy néhány másik riporter sem az.

Arra világítanék rá, hogy az elmúlt években egyre több olyan közvetítés van, ahol tettenérhető a felkészületlenség sportági szakismeret és az adott esemény terén is, és ez rombolja az esemény élvezeti értékét.

Ez a helyzet indokolja ennek a topicnak a létét is, és Szántó Dávid emblematikus figurává lép elő azzal, hogy kimaradt a buliból, aki vélhetően úszás terén jóval kompetensebb riporter lenne, arról nem is beszélve, hogy Nálad tisztábban hallja a távolról jövő hangokat...:-)
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..