Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ubiquitin

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..
Keveseknek volt kedvenc tárgya a kémia, főleg azok a részei, amikor nem robbantani, hanem számolni kellett. Ennek köszönhetően az átlagember számára van pár olyan szó, ami ismerősen cseng ugyan, de pontosan nem érti, mit is jelent. Az ilyen szavakra aztán egész iparágakat lehet…..
Zsarufika Unatkoztak? 2008.07.02 15:16:00
Na, nem mintha nem lenne tele a sajtó megint a rendőrök érdekesnél érdekesebb történéseivel, de ezeket már szinte megszoktuk.Megszoktuk? Belefásult a többség, és azt hiszi, így van ez rendjén. Csak akkor kapja fel a fejét, ha egy-egy erősebb ügy pattan ki, bejárja a sajtót,…..
Minden családban van fekete bárány, aki rossz, vagy szimplán nem szeretnek. Na Clint barátunk lehet a Howard család feketebáránya, de ilyen fejjel nem is lehet csodálkozni rajta. Ugyanis Clint a koponyához gémkapcsolt gumiarcú szadista mókus vonalat képviseli arcszerkezet ügyileg. Ez…..
Európa és a világ kedvenc illegális drogja a kannabisz, derült ki a tegnap, bár mi ezt már tudjuk. A dán fiatalok szívnak a legtöbbet az Unióban, a hollandoknál a legerősebb a fű (váratlan fordulat), a spanyoloknál a legolcsóbb (mármint a hasis gondolom, mert füvet még nem…..
Egy hét múlva mutatják be a világ első forgó felhőkarcolóját. A toronyház Dubajban épül. A Rotating Tower 59 emeletes lesz, kilencven perc alatt teljesen megfordul tengelye körül, mindegyik emelet külön mozog majd. Tavaly júniusban kezdték meg az építkezést, a tervek szerint…..
Ubiquitin 2008.06.17 16:21:30
Kötött pálya UV a nagykörúton 2008.06.16 22:00:00
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/tevan/uvvalogatas/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#CF7027", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
120 ezer forint pénzbírságra ítélte a bíróság az utolsó önfeljelentő kendermagost. A nemzetközi hírű alkotmányhekket több mint 3 éve, 2005 tavaszán indította a Kendermag Egyesület három tagja, azzal hogy besétáltak a Teve utcába, azzal hogy kábítószert fogyasztottak. A…..
A cím nem elírás, nem a vicinális karmolta meg az Audi oldalát, hanem fordítva. Azt írja a Lánglovagok: Dátum: 2008. május 22. Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Leírás: A Kiss Ernő utcán a Pöltenberg utca felől a Lechner György út irányába tartó Audi a vasúti…..
Két sorozat közül az egyik megszakad. Az oroszok a Szovjetunió utáni időkben csak egyszer tudtak vb-t nyerni, 1993-ban. Arra, hogy valaki házigazdaként aranyérmes legyen, 1986 óta nem volt példa. Akkor Moszkvában végzett az élen a rendező.Kanada 24 arannyal vezeti a vb-k…..
Mi nem tudjuk, csak sejtjük. És ez nem mindig szokott bejönni, bár a divízió 1-es vb szapporói csoportjának feljutóját eltaláltuk. Igaz, nem tipp volt az, csak a remény és a vágy kifejeződése. Ez a poszt pusztán azért íródott, hogy olvasóink bekommentelhessék a magukét.…..
A középdöntő immár történelem, a múlt elmúlt, ideje szusszanni egyet a szünnapon, megvonni a világbajnokság eddig lezajlott meccseinek mérlegét, előretekinteni kissé.Tudjuk, az A csoportos küzdelmek igazán az egyenes kieséses szakaszban válnak élessé, ezzel együtt is…..
Ennek a műsornak a nagy részét most végre láttam a tv-ben. Annyira szánalmas volt végig, hogy könnyesre röhögtem magamat, aztán egy kis idő múlva átcsaptam nagy dühbe. A TV2 mindenkit ENNYIRE IDIÓTÁNAK néz. Bár, sokakat sajnos jogosan. Agyhalott társadalom. Uristenezköcsög…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..