Regisztráció Blogot indítok
Adatok
66zio

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Akkor jöjjön, ami kimaradt! A templomos túra előtt Kisvárdára vezetett az utunk. Itt a vár volt az elsődleges célpont, így egyenesen oda mentünk. A vár előtt egy tó található, egy kedves kis parkkal. Az út egészen felvezet a várig, amely ottjártunkkor zárva volt. Az erődítménynek egy négyszögletű…..
A szúnyog helyzet nem csak  a mai kor emberének a problémája hanem végig kíséri az itt élő emberek lététét a Kárpát medencében. Sematikusan levezetve  a tájegységünk nevében is benne van, hogy  ez egy medence. És mi van a medencében elsősorban? Hát víz! A környező hegységek, magaslatok vizei ide…..
66zio 2017.01.07 22:06:40
@Velato: "pont az ilyen kreténségek miatt egyre elterjedtebb, hogy a számlára felütik a szervizdíjat is."

Az a baj ezzel a szervízdíjjal, hogy nem a „Kreténségek miatt” van, hanem, hogy duplán adjborravalót. Pl. nem veszed észre, hogy itt szervízdíj is van. Az nyilvánvaló, hogy borravalóból élnek, de ez egy ördögi kör. Ha adsz, akkor elvárás lesz, főnök kevesebbet fog fizetni mert „úgyis kap a vendégektől jattot”. Ha nem lenne borravaló magasabb fizetést kapnának mert senki se mennek nulla pénzért oda dolgozni. Amúgy megy ez is egy szakma, ők választották, nekem ne sírjon egyik se ha nem kap, menjen el akkor kapálni ha az jobb. Amúgy én is szoktam adni, de sose számolgatom, hogy 10-15 % -legyen. Ha 2800 forint, ha 2930 forint akkor is 3000-ret kap.