Regisztráció Blogot indítok
Adatok
random585

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdetnek liezon 4 2017.02.10 18:49:57
-teljesen átlagos vagyok.-böktem ki végül- mesélj inkább te magadról. mióta vagytok jóba Levivel? még sosem láttalak. mármint most nem akarok egoista lenni, hogy mindenkit ismerek de nyitva tartom a szemem.   -az unokatesója vagyok. egy hónapra jöttünk látogatóba hozzájuk ugyanis nálunk most…..
Kezdetnek liezon 3 2017.01.19 20:41:55
Mikor elindultam volna az egyik autó felé hirtelen megjelentek anyáék. -Nagyon helyes fiatalember- szólalt meg anya, én pedig csak kapkodtam a fejem, hogy mégis honnan kerültek ide.-Vele kellene menned- mutatott a a másik autóra.-Egyébként is ő ki?!-kérdezte a mellettem álló srácra. Ledermedtem.…..
A blog azért jött létre, hogy legyen ingyenes hirdetés a direkt linkek kategóriában. A direkt link jobban segíti az oldalak előrejutását a keresőkben ( Google, Yahoo, stb. )Válaszd ki a kategóriát és megnevezéssel együtt küld be a linket.Ha nem akarsz regisztrálni küldj egy…..
Kezdetnek liezon 2 2017.01.06 01:24:22
    Mikor a kapuhoz értem, láttam, hogy áll egy autó a ház előtt. Nem volt ismerős még a rendszám sem, fogalmam sem volt ki az, nem sűrűn járnak hozzánk vendégek. Hát mindegy, majd kiderül, nem feszülök rá maximum felmenekülök a szobámba ha kínos a helyzet. Amikor beértem nagyon megörültem, hisz…..
Kezdetnek liezon 1 2017.01.01 20:18:28
Mihez kezdjek az életemmel? Mi akarok lenni ha nagy leszek? Mi lesz velem 10 év múlva? Úgy körülbelül egy éve rajzanak a fejemben ezek a kérdések, mint ahogy persze most is. Sosem jutok dűlőre, vagy akárcsak elsőre normálisnak feltételezhető válaszhoz. De nem is kell, ugyan, hát ráérek még –…..