Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord_G

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy darab Horch-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy fekete 853-as modell kulcsához.   A kérdés: Mi volt az a világújdonság, amit a Horch vezetett be, és autóinkat ma már el sem…..
Huszonegyre lapot húzunk, és sasként szárnyalunk tovább a Rorschach tudat határmezsgyéjén, miközben már Amerikában is legálisan fogyaszthatunk alkoholt. Kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a…..
Még ma is kristálytiszta emlék, amikor a belgák elleni iksz után - péntek délben - percenként frissítettük a teletextet, hogy megtudjuk, kik lesznek a Fradi ellenfelei. Nincsen nekünk vágyunk semmi, csakhogy ezt most is megtehessük. Igaz, már csütörtökön és tv vagy monitor előtt.…..
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Nou San Trafford 3 dolog a BL-ről 2008.11.04 21:37:00
Egyelőre nem tanultunk semmit azon kívül, amit eddig is tudtunk, hogy nagyon szívesen lennénk összezárva az UPC vezetőségével egy ablaktalan szobában egyik kezünkben egy kitömött wombattal, a másikban egy életlen set top box-al. Cséphadarnánk vadul.  Mit tud az Atléti…..
Lord_G 2008.11.05 00:00:52
bnl,ehk: www.channelsurfing.net/ anorthosis-inter meccs linkjére kattintva, most lett ép 2-0
Céges szajhák, Chelsea klónok, jöttment parasztok. Esetleg a csapatépítés magasiskolája, a jövő útja, oktatófilm a javából. Ez a választék, csak semmi gyanús tartózkodás - valahogy így áll a helyzet a TSG Hoffenheim körül, az irigység, szakmai és egyéb féltékenység…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Ha mindjárt az alaptézisnél hibás egy feltételezés, az abból levont összes következtetés és jóslat helytelen lesz, ami jelen esetben azt jelenti, hogy Spanyolország a beharangozóban leírtakkal (szöges!) ellentétben előbb lazán eret metszett Oroszországon, majd még mielőtt…..
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná.…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..