Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyfügedi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tér újra szép! Volt… A korábban, csupasz betonfelületeket fákkal ültették be, felújították a burkolatokat, újra festették a megállókat. Új épületet varázsoltak az utazni vágyóknak, de nem sokáig örülhettek a budaiak a felújított Széll Kálmán tér vadonatúj látványának. Vandálok az üres felület…..
Gyalázatos döntéssel indították az évet a szerb hatóságok. 2017 első babája egy afgán édesanya gyermeke lett: egy picuri kislány.  Őt egy szerb, Bogdán nevű kisfiú követte. Utóbbi információnak elméletileg teljesen mellékesnek kellene lennie, a világszerte elterjedt ünneplés és ajándékozás annak…..
A fenti képen (Bosnyák tér) azok a fenyőfák pihennek a fagyott betonon, melyeket megfosztottak az élettől, de még így sem kellettek senkinek. Nem tudták eladni őket. Alig pár napja ért véget a Karácsony! Sok-sokezernyi fát vágtak ki egyetlen oknál fogva: Hogy díszítsék a nappalinkat. Már ez eleve…..
_                                                                                  . ​Újabb, amerikai rendőr által végrehajtott „kivégzésnek” lehetett szemtanúja a Kaliforniai Bakersfield közössége. Az áldozat ezúttal, egy ártalmatlan, szellemi betegségek által gyötört, 73 éves férfi.…..
Minden képzeletet alulmúló nyomorba kényszerültek a körmendi migránsok. Az állapotok már eddig sem voltak rózsásak, a második világháború hadifoglyai is sok helyen jobb bánásmódban részesültek. Naponta mindössze egyetlen egyszer állt módjukban az étkezés, és az élelmiszer minősége leírhatatlanul…..
D A mai fiatalok agresszióját számtalan forrás táplálja. Videójátékok, vérben tocsogó könyvek, filmek, sorozatok. Sokak szerint ezek a behatások is közre játszanak a gyerekek erőszakos habitusában. Nehéz megmagyarázni, hogy a fentiek közül mi vihette rá a mindössze 12 éves Aryanna Gourdint, hogy…..