Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K M

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkeletű vélekedést cáfol éppen Simicska Lajos: az ősoligarcha nem fog a Fideszre és Orbánra terhelőt mondani a kampányban, mert azzal magát is besározná. A jelek szerint Simicska nem épp így gondolja, támadásba is lendült...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Blog! Megtisztelnek, ha az alábbi vélemény írást megjelentetik oldalukon. Minden mellébeszélés ellenére miért hatalmas bukta a hétfői köztisztviselői sztrájk? A pontos, minden statisztikai adatot felvonultató…..
K M 2017.07.18 14:54:05
@Sörömpőőr: @Kolompár Deszpászító: Látom csak a lényeget nem sikerült fogni... Mintha kicsit többről szólna ez az írás! Talán próbálkozzatok meg az újraolvasásával - különösen a vége tájékán!
K M 2017.07.18 19:36:45
@midnight coder: Ezzel az adóemelős dologgal nem értek egyet: amióta a parlamenti képviselők számát lefelezték kb. visszapótolták helyettes államtitkárokban + hasonló tisztségekben; az örökzöld stadionokról és tized százalékban kihasznált kisvasútról nem is beszélve, de mondhatnánk a 4-es metró polémiáját ami azért már egy elég régi történet, szóval átirányítandó forrás van... csak mondja valaki, hogy naiv vagyok :-))

Amúgy meg végre ki kéne találni az állam szerepét is, mert lehet kevés adót fizetni legálisa, de akkor éjjeliőr állam lesz (ha csak nem találunk olajat az alföld alatt...), vagy lehet sokat fizetni és elvárni az ellenértéket (lsd. skandináv modell); a másik két verzió nem megy, hogy nem fizetünk, de legyen minden, és az sem, hogy a semmire (pontosabban korrupcióra) megy el a sok. Ezen is el kellene gondolkodni!
K M 2017.07.19 10:10:18
@IT Knight: Te felfogod egyáltalán miről van itt szó? A "körömrezselő lajhártól" sajnálod, hogy normális ember módjára élhessen, de arra befizeted az adódat, hogy szétrohasszák az egészségügyet + az oktatást, a többit meg ellopják... gratulálok, ennyi erővel jelentkezhetnél új pénzügyminiszternek! :-))
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Blog / Kedves Despota!   Az év vége felé az emberek általában el szokták készíteni mérlegüket, ezt én is megtette, ha megosztásra érdemesnek találod, akkor, kérlek, tedd meg!   A harmincan évei közepén járó…..
K M 2017.01.01 10:46:21
Nem titkok: egy pénzügyes meg egy köziges diplomám van; angol középfokú nyelvvizsga, bár a nyelvtudásom erősen redukálódott az évek alatt.

Teljesen igaz: a kilépett dolgozók speratívjait a vezetőség vagy meg kiosztja, vagy megtartja...

Azért van itt egy-két teátrális baromság, amiken jókat kuncogta, pl. hogy megbuktam az „élet iskolájában”, mi, az „élet iskolája”, ízlelgessük csak ezt a szó... :-D

Nos, továbbra sem világos, hogy páran, akiknek „a zisten épp felvitte a dolgát” mi alapján, mocskolják azokat, akik épp szerencsétlen helyzetbe kerültek... ez a primitív szociáldarwinista és empátia nélküli hozzáállás csak elmélyíti ezt a helyzetet, és így sosem fog kikeveredni a szarból ez az ország! Ha ez a pár nyertes ezt akarja folytatni, készülhet rá, hogy erőd szerű lakóparkokba költözzön, mint latin amerikában, tényleg ez a cél?!

Amúgy felhívnám mindenki figyelmét, hogy tudtommal nem a XVIII. századi Angliában élünk... Miért ne kereshetne valaki akár csak egy érettségivel annyit, amennyivel E-M-B-E-R módjára élhet?! A legkomolyabban kérdezem! A szokásos szar dumán, meg azon túl, hogy a „győztsek”-nek kicsit nagyobb lehet az egója, mert nekik épp nem csak száraz kenyérre futja, mint a többi prolinak; belegondolt ebbe valaki komolyan?!

Olvasgassátok ezt, érdemes
kettosmerce.blog.hu/2016/12/27/miert_nem_zarkoztunk_fel_a_nyugathoz_1989_utan_635
K M 2017.01.01 12:00:42
@IT Knight: Bocs, ha félreérthető voltam - nyilván nem ismerhetem e közösség szociológiáját - de azt hiszem a fent említettek kívül mások is vannak. Van, aki törekszik, próbálkozik tanul, van, aki nem- az árnyalatlan képre akartam felhívni a figyelmet. Kösz!