Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guinievre

0 bejegyzést írt és 612 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet tanácsot adni, azt úgyis imádjátok. Ez a moslékos vödör ez nagyon jó duma!Kép innenSziasztok! Kíváncsi vagyok, mit gondoltok a következő történetrőlâ026Egy elég hosszú és bonyolult kapcsolat vége után találkoztam egy sráccal, aki első perctől kezdve megfogott.…..
Melyik mobilcég jön végre rá, hogy Szakítós-csomagot kell kialakítaniuk a hülye és szemét Te+Én vagy családi csomag helyett.Egy lánnyal egy strandon jöttem össze, de néháyn hét múlva rájöttem, hogy ez nem kell. Megbeszéltem vele egy időpontot, hogy átmegyek, felszálltam a…..
Ismeretlen, érdektelen és említésre sem méltó.A kép innen Kedves Szakítósok!Nem a sztorit írom, mert ismeretlen, érdektelen és említésre sem méltó, de az egyik haverom mondatán jót derültem.J (23) a haverom és egy random felszedett csaj, B (20 körül) között történt az…..
Guinievre 2009.06.04 22:17:51
@gernika:
hát nem egy Samanta-s imidzs (a Szex és New York-os Samantha) :D

@Zsit (csúnya, girhes macs):
mindig kétszer vacsorázom. az a biztos. amit megettél, azt már nem vehetik el tőled. meg különben is: ha nem eszek, mitől hízok?
Guinievre 2009.06.04 22:20:05
@Nard:
nana! sosem lehet tudni
Guinievre 2009.06.04 22:27:03
@Zsit (csúnya, girhes macs):
asztat nem tudom :)
lehet, ráültek Topo szemüvegére. tudod, Topo már Hermione is megmondta : Reparo!

Gondolta, hogy majd összeugraszt engem és a legjobb barátomat, ezért elkezdett rá nyomulni. Mivel voltuk, és vagyunk annyira jóban, hogy ezt a barátom velem is közölte. Ezért úgy gondoltuk, hogy adunk egy kis leckét a lánynak.A kép innenKedves Szakítósblog! Közzétenném egyik…..
 Innen jutott el a lány az egyórás csókcsatáig. Kedves Szakítósblog! Első barátom és egyben egyetlen ’kétéjszakás’ kalandom történetét szeretném megosztani Veletek. A sztori Kunderai magasságokban szárnyal, bár nekem nincs olyan jól fejlett írói vénám…..
Guinievre 2009.05.28 12:54:31
@genghis:
azt kifogásoltad, hogy leszóltuk a posztolót, viszont sírunk, ha nincs poszt. olvasd vissza, ezt írtad. miért ne lehetne fikázni, ha szarul írt, és ráadásul idiótaságokat? és miért ne lehetne sírni poszt után, ha napokig nem raknak fel? mire föl tilthatnád meg bermelyiket is? köszönöm kérdésed, hallottam már az írásjelekről. és veled ellentétben a hosszú magánhangzókról. ez egyébként ízlés kérdése. nem szeretek nagybetűket használni, ha nem hivatalosan írok, viszont a helyesírás egyéb szabályait kedvelem.
a hasadt személyiséget se hagyjuk ki. lehet, hogy hasadt, amióta ezt a blogot olvasom, már árnyaltabban látom ezt a kérdést. lehet, végülis nem tudom. remélem minden kérdésedre válaszoltam. ha továbbiak is vannak, igyekszem részletesen kifejteni az álláspontomat, skorpió lévén maximalista vagyok. mindenképpen szólj, ha kihagytam valamit
Guinievre 2009.05.28 13:06:50
@genghis:
akkor leírom harmadszorra is (de kezd már fárasztó lenni): azt, hogy ne fikázzuk a szar-posztot-írót, és ne sírjunk poszt után.
de láttam az előbb, hogy beígérte, hogy ír még kettőt-hármat. vagy egyet két-három részletben. jajj
inkább ne!
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
Szóval hívom moziba. Mozi jó. Film jó. Időpont majdnem jó, de szerinte jó lesz, de ha véletlenül nem lenne jó, akkor ír sms-t. A kép innen Hello, Most olvastam "http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/05/21/a_hetedik_nap_utan_a_szamat_toroltem" és rájöttem, hogy még én még…..
Guinievre 2009.05.22 14:08:34
@majompásztor:
mert azt el se tudod képzelni, hogy mások kefélnek pornó- és prostiság nélkül is, mi? pedig nagyon jó dolog, sajnálhatod, hogy neked nem jut egy kis szex se.

Guinievre 2009.05.22 14:11:56
@The King, a király:
én is! aszittem átjött. bár az öregek otthonában való segítést komolyan gondoltam.
Guinievre 2009.05.22 14:24:47
@majompásztor:
nem vagyok idegbeteg, pont most lettem többszörösen igen jól megnyugtatva.
@The King, a király:
nem, semmiképp. én türelmetlen típus vagyok. mindent akarok, de azt azonnal.

@Rocco Melonchek, OKJ pornocsillag oktato:
nem, semmiképpen. nem vagyok exhibicionista, viszont katolikus az igen. a pornóság undorító.
most mennem kell, mindenkinek minden jót
 Nevezzük terhességnek, inkább. Kedves Szakítósblog, és kommentelők Régi olvasója vagyok a blognak. Gondoltam megosztom veletek egy régebbi szakításomat. Kettőt az egyben. Még ifjú titánként, egy állami cégnél dolgoztam mint informatikus (tudom, informatikusokkal nem…..
 Én meg egyszer csókolóztam, mondta a fiú, majd kiakadt. Sziasztok! Én egy érdekes szerelmi történetet szeretnék megosztani, aminek a kezdetében és végében is voltak hasonlóan fura dolgok. De ne fussunk előre. A történet 2007 telén kezdődött. Ekkor én épp utolsó éves…..
Guinievre 2009.05.02 22:32:47
@"Living in Hotel Semmelweis :D" a.k.a. Hans:
ne izgasd fel magad, neked most nyugalom kell, hogy meggyógyulj. beteg embert nagy szenyaság lenne idegesíteni. meg a fene se akar háborúzni veled, üldözési mániád is van? nyugi, béke van
hogy egy klasszikust idézzek:
game over. peace
:D
Szuper történet a kocsit fel nem fűtő köcsögről. Jó hétvégét! A kép innen Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok végig,…..
Guinievre 2009.04.25 21:53:43
@Nevermore a holló:
én csak a viccet
jujjj csak nem alulmaradtam? ami engem kifejezetten nem zavar, sőt, szeretem


@Letícia:
fő a humor asszem
jól vagy amúgy?
Guinievre 2009.04.25 21:58:35
@majompásztor:
ahh, Szeged... hogy ott mennyi kocsma van
apropó elkezdtem felfedezni a környéket, és felfedeztem, hogy milyen sok errefelé az ótvar talponálló és az etnikum pedig roppant egzotikus. hát elég lehangoló. még jó, hogy van Lidl. az is pont olyan felemelő, mint a kricsmik
Négy durva, érdekes, vicces és érthetetlen szakítás - röviden. Az ilyen leveleket szeretjük.A kép innen Kedves Szakítósblog! Több fura/érdekes/vicces szakítós sztorim is van. Gondolkodtam, hogy apránként írjam meg őket, vagy ömlesztve, végül az utóbbi mellett…..
A szakítósblog első kommentelő szakítása. Vagy nem is volt semmi? A kép innen Sziasztok!   Jöhetne, a régóta olvasom a bloggot sablon. De én régóta kommentelek is, hát gondoltam megosztom a kommentelős ismerkedős, és végül véget, érős sztorimat. Kicsit vicces lesz, meg…..
Guinievre 2009.03.29 19:55:48
@Nevermore a holló:
és akkor mit lehet tenni?
Van ilyen.A kép innenSziasztok Sorstársak!Csak egy röpke dobás története.Anno, kb 1 éve ismerkedtem meg egy közösségi portálon egy sráccal.Tök jó fej volt.Levelezgettünk egy ideig (napi több tonna emil a randi egyeztetéséig).Randi : Hősök tere, görkori.Életemben először volt…..
Guinievre 2009.03.27 16:32:24
@The King, a Család feje:
pont ezen hezitálok
Guinievre 2009.03.27 16:34:06
@phaszfej:
nemá, nem is tudod! nem kifogás, hogy ő sem tudja
Guinievre 2009.03.27 16:49:51
@majompásztor:
megvan még Szegeden a Tiszavirág? és a JATE-klub?

 "zöldszemű lány. szívdobbanás. virágnak örülés. hozzárohan megállás. 2 nap eltelés. végig fejben járás." - rendhagyó stílusú levél délutánra. február. farsangtime. bemelegítő parti. nálam. remek hangulat. pizzasütés. sörözés, borozás. röhögés.…..
Guinievre 2009.03.16 21:05:48
@mütyür [a Jegy Birtokosa]:
a Durex nem büdös, a Lyfst. szakadós

Hans
aztán felírtam a számot a noteszembe. akkor még nem volt mobilom :) anélkül is ki lehetett bírni, és meg lehetett oldani. legalább nem kellett hosszú tiltólistákat gyártani :)

Guinievre 2009.03.16 21:23:11
@Da Moon iz Black (Bensonhurst):
de azért aranyos volté csak némely dologban bénázott.

olvassátok az Izom Tibor blogját, nagyon jó! csak ezt nem értem: "a picsafaszú leó" a leót értem, de milyen az a "picsafasz" ? már elnézést az erős kifejezésért amúgy

A szerelmet nem hajtani kell, mert nem báránycsorda.Kedves Szakítós!Mikor tavaly májusban szakítottam, nem tudom már megmondani milyen úton de eljutottam az oldalatokra. Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a történetemet, de érdekes módon erre most -amikor újra jó bőrben vagyok-…..
Guinievre 2009.03.08 18:24:23
@Nard:
:))
Tessék, megint lehet dönteni: menjen vagy maradjon? A Tom Cruise agyérgörcs veszélyes betegség, ha egyszer kitör az emberen.A kép innenTudom, nem erre van a blog, de a kommentek segíthetnek még idejében tisztán látni: Kicsit hülye libapicsának érzem magam, de nem tudom…..
Guinievre 2009.03.01 20:53:39
@Letícia:

Szia Letike! Ezer éve :))
Azt olvastam fentebb, hogy hízol??! Viccnek jó lenne, de azért elég hihetetlen :DD

Guinievre 2009.03.01 20:59:29
@Letícia:
biztos vagyok benne, hogy nem okoz neked komoly problémát ez sem, meg más sem, ha nekiveselkedsz elhárítani :)

Guinievre 2009.03.01 21:07:42
@vázkulcs:
az Eldorado nálam a top 3-ban is benne van, annyira jó az a film


@Letícia: :DD

És akkor hogy helyre álljon az egyensúly, egy lányszopat-fiúszív, főnyeremény reggeli-készítő, ám hazudós lánnyal, egy őskommentelő tollából.A kép innenSzia Szakítós!A történet úgy kezdődött, hogy két teljesen reménytelen udvarlás után(Tündérmanócska és Csácsika,…..
Guinievre 2009.02.12 20:56:27
@flymazs:
nem kapkodtad el :D jó, várom. csak hétfőn leszek, holnap elutazunk
meg írj az új helyről is, biztos-e, hogy áll, meg mindent
Guinievre 2009.02.12 21:11:48
@Istvan (lúzerillúzioner):
ez megtette poszt helyett :)
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Az egyik régi bölcsesség szerint férfi és nő között nem létezhet barátság. Rögtön ezután következik az a bölcsesség, hogy bizonyos helyzetek után csak barátság létezhet köztük. Heló! Az én történetem egy régóta húzódó "neverending sztori"... 16…..
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..
Guinievre 2009.01.21 19:16:53
sziasztok

@Cukormáz [Minden Cukorból Van]:
Cukormáz [Minden Cukorból Van] 2009.01.21. 19:03:56

és mi van akkor, ha nagyon udvarol, körülrajong, mondja is és teszi is? tehát a túláradó szavakat a tettei is alátámasztják teljes mértékben? + gesztusok

azt már el szabad hinni?
Guinievre 2009.01.21 19:42:24
@Cukormáz [Minden Cukorból Van]:
2009.01.21. 19:19:05

az a legjobb az egészben, hogy személy szerint szól nekem az egész viselkedése. tehát hogy pont engem, csak engem
mondjuk jó pár felvonás lezajlott, nem az első héten kezdte el nyomni a "tevagyazigazitevagyavégzetem" dumát. történt azért egysmás, mire erre rájött
Guinievre 2009.01.21 19:45:29
@SnowMass:

félreértettél. nem a tanácsát kértem, nem azt akartam, hogy mondja.meg, és akkor majd azt fogom hinni. inkább azt akartam mondani, hogy van harmadikféle verzió is. el tudom én dönteni, mit higgyek el, nyugi. meg különben is: a tett a döntő mindenek felett.

Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Guinievre 2009.01.19 19:02:58
A nagyszájú csávó szeret hősködni: Én megverek bárkit! Nekem jöhet akármilyen kétajtós szekrény! Ha tízen jönnek rám, akkor sem tudnak megverni! Fél kézzel kiütöm! A kép innenKedves Szakítósok!A múltkor már küldtem nektek egy sztorit,  és a hozzá kapcsolódó…..
Guinievre 2009.01.14 23:06:57
Zsitke (luuuusta macs, nyújtózik) · ittanyugatihatarszelen.blog.huén már meg.mondtam, hogy totál idióta a forma
:D