Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxvaI bircaman

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat. Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást…..
maxvaI bircaman 2017.01.06 07:59:02
@Philosoraptor aka Impotens és Buzi Hülyegyík:

Nem kockázatot nem akarok vállalni, hanem eleve nem akarok részt venni tőkésként a gazdaságban.

Kockázatot most is vállalok. Sőt többet.
maxvaI bircaman 2017.01.06 07:59:51
@Philosoraptor aka Impotens és Buzi Hülyegyík:

Az út az ellenkezője: mindenkinek biztosítani kellene alanyi jogon a "segélyt" a minimális megélhetéshez.
maxvaI bircaman 2017.01.06 08:15:44
@_Boris_Vian_:

Ez így igaz. Őskommunizmus nem volt sosem, viszont ez nem jelenti, hogy extraprofitkisajátítás lett volna akkor.
Szívesen hangoztatjuk, különösen az efféle migráció-sújtotta időkben, hogy mi, magyarok mindig is szilárd bástyái és megroppanthatatlan védőpajzsai voltunk a keresztény Európának − különösen a török veszedelmek idején. Nos, ez nagyjából igaz is volt Mohácsig; de utána enyhén szólva is bonyolult lett…..
Miután pár napja értelmiségiek és civilek bejelentették, hogy Majtényi Lászlót, alkotmányjogászt és volt ombudsmant jelölik köztársasági elnöknek Áder Jánossal szemben, a pártok gyorsan döntöttek, hogy támogatják-e jelöltet. Schiffer András megint csak arra használta a helyzetet, hogy az ellenzéken…..
Útelgázoláshoz érkezett az összefogás. A sikereiről, beszédkészségéről és értelmi képességeiről híres exkormányfő megint benyögte, hogy összefogás, de ő még a Jobbikot is beleértette. Erre kétféleképpen lehet válaszolni. Röviden: ............................................________ …..
maxvaI bircaman 2017.01.04 11:45:39
Tegnap megszavaztattuk az olvasóinkat, hogy szeretnék-e Majtényi Lászlót köztársasági elnöknek. A fideszes trolloknak valószínűleg nem tetszett, hogy Áder Jánosnak kihívója akadt és jelentették a Facebook-oldalt. Ami így megszűnt. ..
maxvaI bircaman 2017.01.04 09:46:32
@MACISAJT:

Ugyanaz az unalomig ismert 800 balliba gágogó, akik mindig 100 %-ban egyetérteneka Központ álláspontjából...
„Győztessé tesszük az országot” - hirdette már a címében is az az interjú, amelybe valaki beleírt karácsonykor. Nem is akármilyen interjúba. A Kis Vezetőjébe...
maxvaI bircaman 2017.01.04 08:13:59
bircahang Kertész nem érti 2017.01.03 15:15:00
Szeretem Kertész Ákost olvasni, ugyanis ő az, aki kiválóan kifejezi mindazt, ami nem jó. Kering most a neten egy 2-éves cikke.   Tisztelem nagyon Kertész őszinteségét, ő – sok más liberális megmondóembertől eltérően – nem kamuzik, nem taktikázik, nem ferdít, hanem…..
A volt ombudsman tudott a jelölésről, de még nem döntött róla, várja a reakciókat...
Kivételesen egyet lehet érteni a jobbikos szóvivő, Mirkóczki Ádám nyilatkozatával: az MSZP-DK összefogása a Jobbikkal teljesen agyrém. De az is, amit a liberálisok és a balos pártok egymás közt művelnek.  ..
maxvaI bircaman 2017.01.03 09:41:58
@morph on deer:

Milyen törvényeket kell visszaállítani?